Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden Esra Dermancıoğlu, Enis Arıkan’ın programında adeta dağıttı!

Bir Zamanlar Çukurova’ya veda eden Esra Dermancıoğlu, Enis Arıkan’ın programında adeta dağıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun bir süredir Bir Zamanlar Çukurova dizisine nasıl veda edeceği merak ediliyordu. Canlandırdığı Behice karakteri ile izleyicileri sinir elen oyuncu, başarılı performansıyla ile takdirleri aldı.

atv dizisinin dün akşam 85.bölümü yayınlandı ve Behice karakteri yaptıklarının hesabını ödemek yerine, uçurumdan aşağıya atlayarak intihar etmeyi tercih etti. Böylece Esra Dermancıoğlu, resmen diziden ayrılmış oldu. Zaten oyuncu bir süredir İstanbul’daydı. Stok bölümler çok olduğu için dizinin setinden ayrılmasından uzun bir süre sonra karakterin de vedasını gördük.

Ünlü oyuncu Exxen’de yayınlanan Enis Arıkan’ın sunduğu programın konuğu oldu. Sosyal medyada da zaman zaman yaptığı danslarla çok konuşulan oyuncu, Arıkan’ın programında da adeta dağıttı.

Türkiye’nin dijital platformu Exxen’de yayınlanan “@EnisArıkan” ‘da ünlü konukların eğlenceli showları hız kesmeden devam ediyor! Her hafta konuklarıyla farklı konseptler hazırlayan Enis Arıkan bu haftaki bölümde Kubilay Aka ve Esra Dermancıoğlu’nu ağırlıyor!

Enis Arıkan ve Kubilay Aka söyledikleri rap şarkısında kozlarını paylaşacak! Oyuncu Esra Dermancıoğlu’nun Enis Arıkan’la birlikte yaptığı skeç ise eğlence rüzgarı estirecek!