Ana sayfa Dizi Haberleri Birkan Sokullu’dan Masumlar Apartmanı yorumu: Tadını çıkarıyoruz

Birkan Sokullu’dan Masumlar Apartmanı yorumu: Tadını çıkarıyoruz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve reytingleri de sosyal medyayı da alt üst eden dizi Masumlar Apartmanı, dün akşam yayınlanan bölümüyle de büyük ilgi gördü. 4. bölümü yayınlanan dizide Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah başrolde yer almakta.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabından alınan ve gerçek bir hikayeye dayanan dizi, her hafta ekrana kilitliyor. Ezgi Mola’nın oynadığı Safiye’nin travmatik hali, kızkardeşini oynayan Merve Dizdar’ın oyunculuğuyla dikkatleri çeken Gülben karakteri ve normal görünüşünün altında bambaşka sırlar taşıyan Birkan Sokullu’nun oynadığı Han, izleyenleri hikayesiyle çok sarsmakta.

Safiye’nin annesi nedeniyle yaşadığı ağır travmalar sonrasında titizlik hastası ve asosyal bir kişilik olmasıyla birlikte, aslında tüm ailenin sorunlu olduğu gittikçe daha çok ortaya çıkmakta.

Dizide şirket yöneticisi olarak normal bir hayat süren Han’ın da tuhaf yönleri ortaya çıkmaya başladı. Birkan Sokullu’nun oynadığı Han, geceleri çöp toplayıcısı olarak görüldü. İzleyenleri şaşırtan bu durumla birlikte Han’ın da gittikçe daha derin yaraları ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Birkan Sokullu, dizinin başarısı ile ilgili sorulan bir soru üzerine, çok keyifli bir çalışma ortamları olduğunu ve birlikte rol aldığı isimlerin de çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Birkan Sokullu'dan Masumlar Apartmanı yorumu: Tadını çıkarıyoruz 7

tv100’e konuşan oyuncu, “Çok sevdiğimiz bir işi yapıyoruz. En kıymetlisi bu bence. Ondan sonra seyircinin beğenmesi, ortak noktada buluşmamız çok güzel bir şey mutluyuz.

Çok kıymetli oyuncularla çalışıyorum. Çok kıymetli bir ekiple beraberim, çok keyifli çalışması. Tadını çıkarıyoruz. Bayağı emek harcıyoruz. Seyircinin de buna pozitif karşılık vermesi çok kıymetli bir şey. Umarım böyle devam eder” diye konuştu.

Sokullu, bu sezon dizi devam ettikçe başka bir dijital projede yer almayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.