Ana sayfa Dizi Fragmanları Bizim Hikaye 66. bölüm fragmanında Çiçek yaşıyor ama Ferda olayıyla şoke oluyor!

Bizim Hikaye 66. bölüm fragmanında Çiçek yaşıyor ama Ferda olayıyla şoke oluyor!

tarafından ker_def

Bizim Hikaye dizisinin 65. bölümünün finalinde izleyicileri şoke eden bir sahne vardı. Cemil ile kavga eden Çiçek, bir arabanın çarpması ile yaralanmıştı. Çiçek karakterinin diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu. 66. yeni bölümden ilk görüntüler yayınlandı.

Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan’ın başrollerinde yer aldığı Bizim Hikaye dizisinde Çiçek karakterine Sahra Şaş hayat vermekte. Dizinin 66. bölümünden ilk fragmandan yansıyan bilgilere göre Çiçek’in karaciğeri fena halde hasar gördü. Uygun bir karaciğer bulunması gerekiyor. Yani Çiçek ölmedi ama başına gelenlerin bir süre gündemde kalacağı anlaşıldı.

Bir donör arayışı içine giren Barış, sonunda uygun karaciğeri buldu. Uygun donör Ferda idi ve Çiçek bu durumdan hiç de hoşlanmadı. Videodan yeni bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye 65. bölümde başka neler oldu?

Elibollara zenginlik sorunlarla birlikte gelir. Bir yandan para yüzünden İsmo’nun kaçırılması, diğer yandan zengin hayatın tadını çıkarmak isteyen Fiko’yla Kiraz ve tabii paranın peşinde dolanan Fikri tehlikeli bir karma olarak Filiz’le Barış’ın hayatını karman çorman etmeye yeter.

Sonunda herkesin ayrı telden çalmasına ve dağılmalarına engel olmak isteyen Filiz, ipleri eline alır ve herkesi hizaya sokmayı başarır. Yine de Fikri’yle çocukları tutması o kadar da kolay olmayacaktır. Başlarında külyutmaz amcaları Zihni olmasına rağmen, Ersin, Fikri ve çocuklar birlikte ortalığı karıştırmayı başaracaktır.

Tüm bunlar olurken Filiz bir yandan da Barış’ın etrafında dolanan tehlikeyi savuşturmanın yollarını arar. Deniz ve Çiçek’in yardımlarıyla durumun üstesinden gelmeye çalışan Filiz’i esas zorlayacak sorun hiç beklemediği yerden, Tufan’la Çiçek’ten gelecektir.

YAPIM: MED YAPIM
YÖNETMEN: KORAY KERİMOĞLU
SENARYO: BANU KİREMİTÇİ BOZKURT – EBRU KOCAOĞLU – VERDA PARS

Oyuncular:
Filiz: Hazal Kaya
Barış: Burak Deniz
Fikri: Reha Özcan
Rahmet: Yağız Can Konyalı
Hikmet: Nejat Uygur
Kiraz: Zeynep Selimoğlu
Fikret: Alp Akar
İsmet: Ömer Sevgi