Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinde kavgalı oldukları iddia edilmişti! Hazal Kaya’yı ilk kutlayan o oldu!

Bizim Hikaye dizisinde kavgalı oldukları iddia edilmişti! Hazal Kaya’yı ilk kutlayan o oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanmaya başladıktan sonra çok konuşulan ve ekranın unutulmayacak yapımları arasına giren Bizim Hikaye dizisi devam ederken setten kimi dedikodular da medyaya yansıyordu. Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, ekrana veda etti ama sonrasında da dedikodular bitmedi! İki başrol oyuncusunun anlaşamadıkları için dizinin final yaptığı bile söylenmişti.

Başrolde oynayan Hazal Kaya ve Burak Deniz, dizide birbirlerine aşık bir çifti oynuyorlardı. Dizi boyunca zaman zaman anlaşamadıkları, sette tartıştıkları şeklinde kimi söylentiler yayılmaktaydı. Ancak iki oyuncu da her fırsatta bunu yalanlarken, aynı zamanda dizide iki aşığı oynamaya da devam ettiler. Kimileri inandı, kimileri inanmadı ancak dizinin final yapacağı süreçte de yine sorunun oyuncuların anlaşamaması olduğu söylendi.

Hazal Kaya ve Burak Deniz’in arasındaki gerginliğin dizinin finaline etki ettiği dahi söylendi. 70. bölümüyle 2019 Mayıs ayında ekranlara veda eden dizi, uzun yıllar unutulmayacak. Ancak bu dedikodu da sadece dedikodu olarak kalacak! Çünkü gerçek hiç de böyle değil!

Dizinin final bölümlerine doğru hamile olduğunu öğrenen Hazal Kaya, Ali Atay ile evliliğinden oğlu Fikret Ali’yi kucağına aldı ve şimdilerde yeniden setlere dönüyor. Kaya, daha önce yaptığı röportajlarda hemen hemen tüm partnerleriyle benzer söylentilerin ortaya çıkarıldığını ama doğru olmadığını üstüne basa basa söyledi.

Bizim Hikaye dizisinde kavgalı oldukları iddia edilmişti! Hazal Kaya'yı ilk kutlayan o oldu! 8

İnanmayanlara da adeta ‘kapak olsun’ dedirtecek bir durum yaşandı kısa bir süre önce. Bilindiği gibi Hazal Kaya, Aslı Kızmaz’ın ‘Benden Ne Olur?’ isimli kitabından uyarlanan filmde rol alacak. Hatta çekimler bir kaç gün önce başladı bile! Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Enis Arıkan, Selin Şekerci gibi isimlerin yer aldığı projenin ilk çekim gününde Hazal Kaya takipçilerine bir sürpriz yaptı.

Filmin setindeki karavanının penceresine çıkan oyuncu, çekilen fotoğrafını “İlk gün” notuyla paylaştı ve aralarında Ceren Moray, Demet Evgar, Doğa Rutkay ve Ezgi Mola, Eda Ece, Elçin Sangu, Enis Arıkan, Aslı Enver, Özge Özpirinçci gibi ünlü isimlerden beğeni ve yorumlar gelmeye başladı.

Ancak ilk gelen mesajlardan biri çok dikkat çekti! O mesaj, uzun süredir aralarının iyi olmadığı söylenen Burak Deniz’dendi. Deniz, ekranda uzun süre birlikte rol aldığı partneri Hazal Kaya’yı kalp emojili bir yorum ile tebrik etmişti.

Aslında bu paylaşım, ikili arasında yaşandığı söylenen tüm o olumsuz haberlere de sessiz bir yanıt oldu!

İşte Hazal Kaya’nın paylaşımı ve Burak Deniz’in yorumu:

Bizim Hikaye dizisinde kavgalı oldukları iddia edilmişti! Hazal Kaya'yı ilk kutlayan o oldu! 9