Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye dizisinin Müjde’si Serra Pirinç’i keşfedilme öyküsü tam bir tesadüf!

Bizim Hikaye dizisinin Müjde’si Serra Pirinç’i keşfedilme öyküsü tam bir tesadüf!

tarafından ker_def
Fox TV ekranlarında geçtiğimiz sezonun başarılı dizilerinden Bizim Hikaye’de iyi performans sergileyen oyunculardan birisi de Müjde karakteriyle Serra Pirinç olmuştu.

19 Haziran 1997 doğumlu olan Pirinç, ilk kez bir dizide rol almasına karşın oyunculuğu ile beğeni topladı.

“Oyunculuk için her şeyi yapabilirim” sözleriyle mesleğine ne kadar bağlı olduğunu anlatan Pirinç, Akşam Life’ın sorularını yanıtladı.

Pirinçi, küçüklüğünden itibaren televizyon camiasını çok merak ettiğini ve bu camianın içinde yer almayı hayal ettiğini anlattı.

Oyuncu olma isteğinin küçüklükten itibaren kendisinde çok güçlü olduğuna değinen Pirinç, hayattaki en büyük şansının ise instagram’dan keşfedilmesi olduğunu söylemekte.

Pirinç, keşfedilme hikayesini şöyle anlattı:

“Aslında üniversite için İstanbul’a gelmiştim. Sonra hayattaki en büyük şansım, menajerim Instagram’da gezinirken beni fark etmiş. Daha sonra bana mesaj attı. Her şey, beni ofisine çağırmasıyla başladı. Ailem bu konuda biraz çekimserdi. Ben de onları menajerimle tanıştırıp, tatlı tatlı ikna ettim. Bir şeyi yürekten istersen, karşısında kimse durmaz. Ben de oyunculuk için her şeyden vazgeçerim. Oyunculuk için yıllarımı harcarım.”
Bizim Hikaye dizisinin Müjde'si Serra Pirinç'i keşfedilme öyküsü tam bir tesadüf! 7

Henüz meslekte çok yeni olduğunu ileride sinema ve tiyatro çalışmaları da yapmak istediğini anlatan Pirinç, oyuncuların kaderini de senaryonun belirlediğini anlattı.

Pirinç, “Eğer bir senaryo gerçekten doğru yazılmışsa bence o proje başarılı oluyor. Yani senaryo, sizin yol haritanız. Ona göre şekilleniyorsunuz. Bunun dışında yönetmen ve oyuncular da senaryoya hizmet ediyorsa işte o sizi hayallerinize kavuşturuyor” diye konuştu.