Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bizim Hikaye dizisinin ünlü oyuncusu trafik kazası geçirdi!

Bizim Hikaye dizisinin ünlü oyuncusu trafik kazası geçirdi!

tarafından ker_def

Yılların emektar isimlerinden Selahattin Taşdöğen, hatırlanacağı üzere Bizim Hikaye dizisinin bu sezon son 7 bölümünde Zihni Elibol karakterine hayat vermişti.

Ünlü oyuncu, 5 yaşındaki kızı ile birlikte Bağdat Caddesi’nde trafik kazası geçirdi. Önüne bir anda çıkan motosikletliye çarpan Selahattin Taşdöğen ve kızı olayın şokunu yaşadı.

Motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, ilk müdahaleyi yakında bulunan 3 doktor yaptı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Olayı anlatan Selahattin Taşdöğen, şöyle konuştu:

“Normal seyir halindeyken, sağ taraftaki tali yoldan bir motosikletli önüme çıktı. Sağda arabalar var, bende onu göremedim. En soldan gidiyordum motosikleti son anda fark ettim. İşte o zaman çarpmış oldum. Karşı yoldan bu istikamete doğru, şurada küçük bir ara var, o aradan geçmek istiyorlarmış onlar. Yani burayı dolaşmadan kestirmeden buradan gitmek isterken birden bire önümde olunca bende duramadım fren yaptım. Hemen yardıma koşanlar oldu, onlar da doktormuş. Üç tane doktor vardı. Durumu hakkında herhangi bir sıkıntısı yok dediler.”

Bizim Hikaye dizisinin ünlü oyuncusu trafik kazası geçirdi! 7