Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye izleyicileri senaristlere mesaj yolladı; Cemil’i diziden çıkartın!

Bizim Hikaye izleyicileri senaristlere mesaj yolladı; Cemil’i diziden çıkartın!

tarafından ker_def
Bizim Hikaye dizisinin 16.bölüm 2. fragmanı ekrana geldi.

28 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak olan Bizim Hikaye dizisinin 16. bölümüyle ilgili internet ortamında ilginç mesajlar yer alıyor.

Hazal Kaya ve Burak Deniz’i buluşturan Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümünü sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, çocukların yetiştirme yurduna düşmesinin ardından Filiz, Cemil ile evlenme kararı almıştı.

Ancak çocuklar bunu öğrenir öğrenmez hemen Barış’a haber verdi ve onlara yardımcı olmalarını istedi. Fragmandan bu sahneleri izleyebilirsiniz, sonrasında ise yapılan yorumlara odaklanacağız.

İzleyiciler Barış’ı ne kadar çok sevdiklerini yaptıkları yorumlara yansıtıyor. “Barış bir tane kim ne derse desin” diyen bir izleyicinin yanı sıra bir başkası da “Cemil efendi ne yaparsan yap, çocuklar Barış’ı seviyor. Filiz sana kalmaz” diye mesaj veriyor.

Aslında izleyenler Filiz ile Cemil’in bir evlilik yaşamasını hiç de kabullenecek gibi değil. Bu nedenle de Cemil’i karşı gıcık olmuş durumdalar. Dizinin dram ağırlıklı sahnelerden çıkıp, ailenin biraz da mutlu anları izlemek istediklerini belirten izleyiciler de var. Cemil’in diziden bir şekilde çıkartılmasına izleyenlerin çok sevineceği biliniyor.

Fikret’in rolünü çok başarıyla oynaması da dikkatlerden kaçmıyor.