Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar

Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar

tarafından ker_def

Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar 7

YENİ DİZİLER :

CENNETİN GÖZ YAŞLARI (Atv) :

Süreç Filmin yapımcılığını üstlendiği dizinin yapımcısı Ali Gündoğdu. Yönetmen Sadullah Celen. Oyuncular: Berk Atan, Esra Ronabar, Almila Ada, Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Hazım Körmükçü, Sueda Çil, Çiçek Acar, Ebru Destan ve Ali İpin rol alıyor.

Cennetin Gözyaşları; Bazı bağlar vardır, hiç kopmayan… Anne çocuk gibi, kadim dostluklar gibi, gerçek aşklar gibi… ‘Cennetin Gözyaşları’ bu kopmayan bağların kadim öyküsü. Kopmayıp kördüğüm haline gelen bağların. Çünkü kimse kaderinden kaçamaz.

Önümüzdeki hafta, Cennetin Gözyaşları’ndan başka Fox Tv’de Kayıt Dışı, Kanal D’de Tutsak gibi yeni dizler ekranlara geliyor. Show Tv’nin Rüya dizisi pazar akşamı 10.bölümde final yapıyor Eylül ayının 2.haftasını geçtik. Artık sezon dizileri yayına girmeye başladı.Geçen hafta, Savaşçı 11. bölüm ve Kalbimdeki Deniz 35.bölümü ekranlara geldi. Bu hafta da; Kırgın Çiçekler, Söz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, No:309, Türk Malı, Aşk ve Mavi ve İstanbullu Gelin gibi iddialı dizilerin yani bölümleri geliyor. 2017 – 2018 dizi sezonu şimdi başladı. Reytinglerde öne çıkan dizileri hep birlikte göreceğiz.

Yeni sezon bütün oyuncularımıza, yapımcılarımıza ve kanallara hayırlı olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar – Milliyet Blog