Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar

Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar

tarafından ker_def

Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar 7

3.ŞEVKAT YERİMDAR : Fox Tv’nin Cuma akşamları ekranlara gelen komedi dizisinin 16.bölümünde Total’de aldığı rekor 7,41 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında bu hafta da 3. sırada yer aldı.

Esin, Şevkat’le başlarının beladan hiç kurtulmadığını ve evlenecek olmalarına rağmen romantizm yaşayamadıklarını fark eder. Bu zorunlu flört talebi Şevkat için yepyeni bir sınav olacak ve işler hiç ummadıkları şekilde karışacaktır. Seval bu yakınlaşmadan hiç memnun olmaz ve bozmak için elinden geleni yapar.

Cuma, yan mahallenin belalı katili ayı Tahir’in kombisini tamir edemez ve başına büyük bir bela alır. Tahir Cuma’yı öldürmeye niyetlidir. Cuma bu işten de kurtulabilecek midir? Bora, mahallenin başına bir çeteyi musallat eder. Artık kimsenin huzuru kalmamıştır. Esin ve Şevkat’in arası tam düzelmişken, gelişen olaylar sonucunda rüzgar Seval’den yöne döner ve Esin’in herşeyi yanlış anlayacağı bir kargaşanın içine düşerler.