Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar

Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar

tarafından ker_def

Bizim Hikaye, Savaşçı, Arka Sokaklar, İsimsizler başladı! Ama Şevkat Yerimdar ve Kalp Atışı kadar olamadılar 7

YALAZA (TRT1) :

Yapımcılığını Sinegraf – Osman Sınav’ın yaptığı romantik komedi ve drama dizisi olan Yalaza’ın yönetmeni Osman Sınav, Mehmet Bahadır Er ve Yücel Hüdaverdi birlikte yapıyor. Senaryosunu: Hasan Kaçan, Uğur Kaçan, Sadettin Tolan, Eda Tezcan ve Makbule Kosif yazıyorlar.

Oyuncular: Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Erol Aksoy, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz ve Eylül Naz Özgen oynuyorlar.

Konu: Yalaza dizisi, Adapazarı Taraklı’da doğup büyümüş beş çocuk babası, dört yetişkin kızı, afacan küçük oğlu ve evin etrafında kasap kedileri gibi dolanan damat adayları dışında pek bir sıkıntısı olmayan İbrahim’in hikayesini anlatacak. Yalaza’da güler yüzlü, sevecen bir Anadolu insanı, ibrahim var. Aşkla mantık arasında kalmış İbrahim, zaman zaman bunalıp dünyadan el etek çekmeyi düşünse de, her şeye rağmen seven, hayatı seçen, tevekkül eden, pozitif kişiliğiyle dikkat çekiyor. Yalaza kültürünün kendine has esprili anlatım tarzına yer veren dizi, sıcak ve tarihi kasaba görüntüleriyle de izleyiciyi ekranların başına kilitlemeye hazırlanıyor. Bu hafta en çok izlenen ilk ona giren dizlere göz atalım.

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.