Ana sayfa Dizi Haberleri Bizim Hikaye’de Fikri ekran başındaki herkesi şaşkına çevirdi!

Bizim Hikaye’de Fikri ekran başındaki herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Diziye Hikmet’in Esra’nın Asım’dan bebek beklediği ve onunla yeniden evleneceğini söyledikten sonra intihara kalkışması damgasını vurdu.

Esra için büyük bir borcun altına giren Hikmet, yaşadığı aşkın ağırlığından da kurtulamayarak intihar etmeye karar verip bir inşaatın çatısına çıktı. Filiz ve kardeşleri aşağıda ne yapacaklarını bilmedikleri bir sırada Fikri çatıya çıkıp Hikmet’i vazgeçirmeye çalıştı.

Hikmet, DNA sonucu onun oğlu olmadığını babasına söylediği anlarda Fikri ‘Zaten biliyorum’ deyince herkes çok şaşırdı. İlk kez oğluna babalık yapan Fikri ve Hikmet arasında geçen duygusal konuşma, ekran başındakileri de çok duygulandırdı. Oğluna sarılıp onu intihardan vazgeçiren Hikmet’in daha sonra aslında gerçeği bilmediğini öğrendik. O anlarda da izleyenleri bir gülme aldı.

Hikmet, ‘Şükran beni nasıl aldatır, yıllardır oğlum sanıyorum’ dediği anlarda izleyici de şaşırdı. Fikri’nin bu gerçeği ilk kez öğrenmesine rağmen Hikmet’i intihardan vazgeçirmeye çalıştığı o anlarda duygularını saklaması da şaşırttı.

İşte Hikmet ve Fikri’nin o çatıdaki sahneleri:

İşte izleyenlerin bu sahneye yorumları: