Ana sayfa Dizi Haberleri Bu çifte bayılacaksınız! Ada Masalı dizisi gümbür gümbür geliyor!

Bu çifte bayılacaksınız! Ada Masalı dizisi gümbür gümbür geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sezona veda eden dizilerin yerlerine yaz dizileri yavaş yavaş gelmeye başlıyor! Özellikle Haziran’ın ikinci haftasından sonra pek çok yaz dizisi ekrandaki yerini almış olacak. Yeni dizilerin yeni ekran çiftleri de merakla bekleniyor. Bu iki isim arasında Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz da var.

Genç kuşağın başarılı iki oyuncusu, bir yaz dizisinde buluşuyor. Turan ve Navruz’u daha önce hep ağır dram dizilerinde görmeye alışan izleyenlere ikili farklı bir imajla değişik duygular yaşatacak.

Oyuncuların hayranlarının sabırsızlıkla bekledikleri Ada Masalı dizisi, 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümüyle yayında olacak. Ay Yapım imzalı dizi için geri sayım başlarken, 2. teaser da bugün yayınlandı.

Sımsıcak bir yaz hikayesiyle ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenmekte. Romantik bir aşk hikayesini ekrana taşıyacak olan dizide Alp Navruz Poyraz, Ayça Ayşin Turan ise Haziran karakterlerine hayat verecekler.

Bir adaya isteme istemeye gelen Haziran’ın, herkesi deli eden ve gergin bir kişiliği olan Poyraz ile talihsiz karşılaşması sonrasında aralarında yaşanacak tatsız durumla başlıyor hikaye.

Yeni yayınlanan tanıtımı izleyenler, ikiliyi birbirine şimdiden çok yakıştırdı. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz hayranları, sosyal medyadan heyecanla bekledikleri mesajlarını iletiyorlar.

Bu çifte bayılacaksınız! Ada Masalı dizisi gümbür gümbür geliyor! 11

Bazı izleyiciler, pek çok yaz dizisinin benzer hikayelerine atıfta bulunarak ‘klişe’ olarak adlandırsa da yine de merak ettiklerini belirtmekteler.

Dizinin kadrosunda ayrıca, İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener de yer alıyor. Senaryoyu ise Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu yazmakta.

İşte dizinin yeni tanıtımı ve gelen yorumlardan bazıları…

Bu çifte bayılacaksınız! Ada Masalı dizisi gümbür gümbür geliyor! 12

Bu çifte bayılacaksınız! Ada Masalı dizisi gümbür gümbür geliyor! 13

Bu çifte bayılacaksınız! Ada Masalı dizisi gümbür gümbür geliyor! 14

Bu çifte bayılacaksınız! Ada Masalı dizisi gümbür gümbür geliyor! 15