Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dizinin adını bir yere yazın: Vahşi Şeyler! İlk smart-komedi dizimiz olacak!

Bu dizinin adını bir yere yazın: Vahşi Şeyler! İlk smart-komedi dizimiz olacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformlarla birlikte Türkiye’de dizi sektörü de farklı denemeler içine giriyor.

Netflix’in Türkiye’de yaygınlaşmasının ardından ilk yerli yapım Hakan Muhafız olmuştu.

Onu Aşk 101, Atiye dizileri takip etti. PhuTV için çekilen Fi, BluTV için çekilen Yaşamayanlar, 7 Yüz, Masum gibi diziler de dikkat çeken yapımlar arasında yer aldı.

Televizyon ekranlarında yayınlanan ve ağır koşullar altında çekilen dizilerden sonra dijital platformdaki diziler oyunculara adeta nefes aldırdı.

Üstelik bu daha cesur denemeler, senaryolar ve hikayeler hem oyuncuları hem de izleyenlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

İşte yine iddialı ve Türkiye’de bir ilk olmaya aday bir dizi geliyor.

Bu dizinin adını bir yere yazın: Vahşi Şeyler! İlk smart-komedi dizimiz olacak! 7

Henüz hangi dijital platformda yayınlanacağı belli değil ancak İçerik şirketi I-Content ve Depo Film ortaklığında çekilen Vahşi Şeyler dizisi, şimdiden dikkatleri çekmeye başladı.

Türkiye’nin ilk “smart-komedi” dizisinin oyuncuları da belli olmaya başladı. Başrollerde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Hazal Türesan ve Aytaç Uşun rol alıyor.

Yeşilçay haricinde diğer oyuncular hali hazırda başka dizilerle ekrana gelmekte. Hazal Türesan Mucize Doktor, Aytaç Uşun Çukur ve Selim Bayraktar da Zümrüdüanka dizilerinde rol alıyor.

Nurgül Yeşilçay ise en son Show TV’nin Gülperi dizisinde oynamıştı. Ünlü oyuncu bu kez bir komedi dizisi ile hayranlarıyla buluşacak. Son dönemde dram dizilerinde görmeye alıştığımız Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisi merakla bekleniyor.

Dizi, 20 dakikalık formatıyla yayında olacak ve kadın erkek ilişkilerine de dokunacak…

Vahşi Şeyler dizisi, evlilikleri bitme noktasına gelen bir çiftin, psikologların ve bir pizzacının aynı evde mahsur kalması ve bu evde yaşanan eğlenceli olayları anlatıyor.

Senaryosunu Alper Alpözgen’in yazdığı dizinin yönetmeni ise Erkan Tunç olarak belirlendi.