Ana sayfa Dizi İzle Masum 25 Temmuz Cumartesi 126. bölümde Ahem, Gopi’siz duramıyor!

Masum 25 Temmuz Cumartesi 126. bölümde Ahem, Gopi’siz duramıyor!

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanmakta olan Masum dizisi, haftanın 7 günü izleyici ile buluşuyor. Dizinin 25 Temmuz Cumartesi saat 16.10’da yayınlanacak yeni bölümünden detaylar ortaya çıktı. Ahem, Gopi’siz duramıyor. Neler olacağının detayını haberimizde bulabilirsiniz.

Masum’da bugün spor yaparken sakatlanan Urmila Gopi’yi yardıma çağırır. Ahem ise ondan ayrı kalınca büyük bir boşluğa düşer ve onu almaya gider. Urmila Gopi’yi göndermemek için yeni bir bahane mi bulacak?

Urmila spor yaparken sakatlanır ve ayağını incitir. Gopi’nin kendisine yardım etmesini isteyen Urmila Kokila’dan onu göndermesini ister. Gopi yengesinin yanına gittiğinde Urmila ve Kinjal onu kullanmak için ellerinden geleni yapar. Ahem ise Gopi’nin yokluğunda hiçbir işini yapamaz. Onu çok özleyen Ahem her yerde Gopi’nin hayalini görmeye başlar. Onsuz olmaya daha fazla dayanamayan Ahem Gopi’yi almaya gider. Onu göndermek istemeyen Urmila ne yapacak?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel