Ana sayfa Dizi Haberleri Bu hafta 3 dizi birden başlıyor… İşte o yeni diziler ve detayları…

Bu hafta 3 dizi birden başlıyor… İşte o yeni diziler ve detayları…

tarafından zk zk

Bu hafta 3 dizi birden başlıyor... İşte o yeni diziler ve detayları... 7

Televizyongazetesi/Analiz

Final yapan diziler birer birer ekrandan giderken yenileri de gelmek için gün sayıyor. Geçtiğimiz hafta Mehmed Bir Cihan Fatihi, Yasak Elma, Tehlikeli Karım ve 8. Gün dizileri yayına başlamıştı. Şimdi 3 dizi daha ekrana gelmek için gün sayıyor. Bu hafta yeni 3 dizinin ilk bölümlerini izleyeceğiz. Konuyla ilgili Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan “Avlu, İnsanlık Suçu, Masum Değiliz bu hafta başlıyor” başlıklı yazısında Eylül görünümlü bir Mart yaşadığımızı ve yeni sezon gibi bir görünüm olduğunu anlatıyor.

Star TV’nin bu sezon kadına odaklı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından 2. dizi Avlu’yu da ekrana getirmeye hazırlandığını anlatan Doğan, “Ufak Tefek Cinayetler’le karşılığını aldı. Avlu ise konsept olarak bambaşka bir dizi… Beğenilme şansı çok yüksek ama karşısında Bizim Hikaye, Survivor, Vatanım Sensin gibi dişli rakipleri var. Eğer tanıtımları kadar iddialı başlarsa, hikayenin içine ilk dakikalardan seyirciyi çekerse sürpriz yapma şansı çok yüksek!” ifadesini kullanıyor.

Doğan, yazısına şöyle devam ediyor: “Cumartesi akşamı yani mart ayının son günü Kanal D ve Atv arasında yeni dizi savaşı yaşanacak. Kanal D uzun süredir çekimleri devam eden; Gizem Karaca, Kaan Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur’un başrollerini paylaştığı İnsanlık Suçu’nu yayınlayacak.

Atv ise Damla Sönmez, Uraz Kaygılaroğlu, Aras Aydın, Ushan Çakır, Sercan Badur’un başrollerini paylaştığı Masum Değiliz ile yarışa katılacak. İkisi de ağır drama… Oysa izleyicinin eğilimi şu anda cumartesi akşamları daha çok eğlenceli işlere oluyor. Karşılarında Survivor ve Yeni Gelin gibi iki dişli rakip var. Fakat iyi bir drama her zaman cumartesi akşamı iş yapar. Daha önce Kalbimdeki Deniz, Fazilet Hanım ve Kızları örneklerinde bunu gördük. İnsanlık Suçu ve Masum Değiliz eğer seyirciyi inandırabilirse yaşama şansları yüksek!”

İşte bu hafta başlayacak olan 3 dizinin konusu ve tüm detaylar: