Ana sayfa Dizi Haberleri Bu ikili çok konuşulur! Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu bir projede bir araya geliyor!

Bu ikili çok konuşulur! Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu bir projede bir araya geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Pınar Deniz hem de Uraz Kaygılaroğlu son zamanların en çok konuşulan iki oyuncusu. Kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanan iki oyuncunun yeni bir projede bir araya geleceği ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu, Disney Plus’ın yeni bir projesinde bir araya geliyor. Star isimli bu projede iki ünlü oyuncu başrolleri paylaşacak. Başroldeki iki isim son zamanların iddialı iki oyuncusu olunca haber de gündeme bomba gibi düştü.

BKM tarafından çekilecek Star isimli dizi projesi aslında daha önce Exxen için planlanmıştı. Ancak proje, anlaşma sağlanamayınca rafa kaldırılmıştı. Bu kez yeni oyuncular ve yeni bir platform için proje raftan indirildi.

Bu ikili çok konuşulur! Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu bir projede bir araya geliyor! 8

Dizinin çekimleri yaz aylarında gerçekleştirilecek. Dolayısıyla Pınar Deniz’in çok başarılı giden Yargı dizisinden ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Çekimler yaz ayları boyunca tamamlanacak.

Hakan Bonomo’nun senaristliğini üstlendiği dizinin yönetmeni içinse Soner Caner’in adı geçiyor. Pınar Deniz’in ünlü bir kadını canlandıracağı dizide Uraz Kaygılaroğlu ise polis rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak.

Bu ikili çok konuşulur! Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu bir projede bir araya geliyor! 9

Pınar Deniz son zamanların yıldızı en çok parlayan kadın oyuncularından biri. Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle kariyerine yeni bir ivme kazandıran başarılı oyuncu performansıyla dikkat çekiyor. Özellikle Sefirin Kızı dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Uraz Kaygılaroğlu da Üç Kuruş dizisiyle Show TV ekranında izleyiciyle buluşuyor. Ancak reytinglerde çok başarılı olamayan dizinin sezon sonunda final yapacağı iddia ediliyor.