Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’lı Bay Yanlış Türkiye’de tutulmadı ama bir ülkeyi fethetmeye hazırlanıyor!

Can Yaman’lı Bay Yanlış Türkiye’de tutulmadı ama bir ülkeyi fethetmeye hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman öyle bir isim ki nerede adı geçse olay oluyor. Erkenci Kuş dizisiyle kalpleri fetheden Can Yaman’ın 2020 yılında yayınlanan dizisi Bay Yanlış ise Türkiye’de bir türlü beklenen ilgiyi görmemişti.

Gold Film tarafından çekilen dizi Can Yaman’ı, izleyici tarafından büyük ilgi gören Dolunay’daki rol arkadaşı Özge Gürel’le bir araya getirmesine rağmen reytinglerde iyi sonuç alamamıştı. Dizi, yaklaşık iki ay ekranda kaldıktan sonra 14. bölümde final kararı verilmişti.

Can Yaman'lı Bay Yanlış Türkiye'de tutulmadı ama bir ülkeyi fethetmeye hazırlanıyor! 8

Türkiye’de ilgi görmeyen Bay Yanlış şimdi bir Avrupa ülkesini fethetmeye hazırlanıyor. Dizi çok yakında İtalya’da yayınlanmaya başlayacak.

İtalya’da hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan ve yeni dizisi Sandokan için İtalya’ya yerleşen Can Yaman’ın ülkedeki hayranları çok çok heyecanlı. Bay Yanlış’ın İtalya’daki yayını 31 Mayıs’ta başlayacak.

Can Yaman'lı Bay Yanlış Türkiye'de tutulmadı ama bir ülkeyi fethetmeye hazırlanıyor! 9

Bay Yanlış dizisinin hikayesi şöyle:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir.
Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.

Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi acaba zaman içerisinde neler yaşayacak? Yoksa iki zıt karakter aşkı birbirinde mi bulacak?