Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner’den 7/24 aynı poz! Burcu Biricik’ten meslektaşlarına gönderme! Demet Özdemir manevi kızıyla çok eğleniyor!

Aslıhan Güner’den 7/24 aynı poz! Burcu Biricik’ten meslektaşlarına gönderme! Demet Özdemir manevi kızıyla çok eğleniyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla öne çıkan üç ünlü oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Aslıhan Güner var. Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Yıldız karakteri ile ekranlarda. Oyuncu, Ordu’daki çekimlerin kamera arkasından bir paylaşım yaptı son olarak.

İsmail Demirci ile birlikte başrolünde oynadıkları dizi için sezon boyunca İstanbul’dan uzakta oyuncu. Ara ara gelip gitse de çoğunlukla tüm ekip ve oyuncular gibi Ordu’da. Hal böyle olunca da genelde hep sette!

Oyuncu, yoğun geçen bir çekim gününden kareye “7/24 ben” notunu düşmekte. Güner, elinde senaryosu, bir sonraki sahneye hazırlanırken habersizce çekilmiş.

Aslıhan Güner, Yıldız karakteri ile ekranda yer aldıktan sonra çok daha büyük kitleler tarafından tanınmaya başlandı. Oyuncu, şu sıralar kariyerinde hızlı bir yükseliş sağlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde hiç durmadan çalışıyor!

Başrolde olduğu için de hemen her sahnede yer alıyor ve bu da ister istemez tatil günü dışında haftanın 5-6 günü sette olması ve uzun saatler, gece yarılarına kadar çalışmasına neden oluyor.

İşte o günlerden birinde oyuncu senaryosunu dikkatle okuyup rolüne çalışırken görülüyor…

Aslıhan Güner'den 7/24 aynı poz! Burcu Biricik'ten meslektaşlarına gönderme! Demet Özdemir manevi kızıyla çok eğleniyor! 9

Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakteri ile ekranlara gelen Burcu Biricik ise oyuncu arkadaşlarına güzel bir jest yapmış instagram sayfasından.

Netflix’te dün (27 Ocak Çarşamba) itibariyle yayınlanmaya başlayan ve başrolünde Engin Öztürk ile Aybüke Pusat’ın oynadıkları 50 m2 filmini izliyor oyuncu.

Televizyon ekranından çektiği kare ile de Öztürk ve Pusat ile birlikte bazı meslektaşlarının da ismi etiketleyerek aşağıdaki paylaşımı yapmış oyuncu. Böylece dizinin de reklamını yaparak destek vermiş oldu…

Aslıhan Güner'den 7/24 aynı poz! Burcu Biricik'ten meslektaşlarına gönderme! Demet Özdemir manevi kızıyla çok eğleniyor! 10

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin kamera arkasından bir kare… Demet Özdemir ve Helin Kandemir birlikte poz vermişler. Dizide Özdemir’in oynadığı Zeynep’in, koruyucu aile olduğu ve kızı gibi gördüğü Kibrit’i (Dilara) Kandemir oynuyor. İkili kamera arkasında da çok iyi anlaşıyorlar.

Demet Özdemir, adeta ablalık yaptığı Helin Kandemir’e olan sevgisini de sık sık sosyal medya paylaşımları ile göstermekte.

Aslıhan Güner'den 7/24 aynı poz! Burcu Biricik'ten meslektaşlarına gönderme! Demet Özdemir manevi kızıyla çok eğleniyor! 11