Ana sayfa Sosyal Medya Bülent İnal’ın pişman olduğu roller! Payitaht Abdülhamid gibi olamadılar!

Bülent İnal’ın pişman olduğu roller! Payitaht Abdülhamid gibi olamadılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Payitaht Abdülhamid dizisinde başrolde yer alan Bülent İnal, rol arkadaşları ile youtube sohbetinde buluştu. Oyuncu, kendisi için en heyecanlı dönemin bir projeye ilk başladığı dönem olduğunu anlattı.

Bülent İnal, “Bir projeyi çok beğendiysem, karakteri… Onunla bir süre çalışmak, onun üzerine kafa yormak, onunla yolculuğa çıkmak, benim için en heyecanlı kısmı ilk başlarken” diye konuştu. Karakter oluşturduktan sonra bu heyecanın kendisinde azaldığını anlatan Bülent İnal, çok keyif alarak başladığı projeleri daha sonra çok tekrara düşünce rahatsız olduğunu anlattı.

Bülent İnal, “Bazı projelere çok keyif alarak başlasam da, sonunda çok tekrara düşen sahneler, çok tekrara düşen senaryolar sebebiyle… Karakter aynı yerde patinaj çekmeye başladığı zaman ben de çok sıkılıyorum” diye konuştu.

Sektörde daha az tecrübeye sahip olduğu dönemde bu duyguyu daha yoğun hissettiğini anlatan Bülent İnal, bunun oyununa da yansımaya başladığını ifade etti. “Kötü oynamaya başlıyorsunuz bir süre sonra” diyen Bülent İnal, önemli bir itirafta da bulundu.

Bülent İnal'ın pişman olduğu roller! Payitaht Abdülhamid gibi olamadılar! 7

Rolü otomatiğe bağladığı zaman bunun sıkıcı olduğunun altını çizen oyuncu, Sultan Abdülhamid gibi bir karakterde ise gerçekten her bölümü keyifle ve severek oynadığını söyledi.

Bülent İnal, “Bu tür diziler ve bu tür karakterler benim için çok daha özel. Her bölüm aynı heyecan, aynı keyfi duyarak devam ediyorum. Ama bazılarında bu olmuyor maalesef, otomatiğe bağlıyoruz” dedi.

Klişeler üzerine oturan projelerde, senaryoyu okurken heyecanlanmadığını, sadece karakteri seyirci sevdiği için işini yaptığını belirten Bülent İnal, Payitaht Abdülhamid gibi 4 yıl da olsa 6 yıl da olsa senaryoda heyecan olduğu sürece sete keyifle gideceğini anlattı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz:

1999 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Bülent İnal, birçok önemli yapımda rol aldı. Bunlar arasında dikkat çekenler şöyle: Kurşun Yarası (2003), Ihlamurlar Altında (2005-2006), Bitmeyen Şarkı (2010-2011) ve Payitaht Abdülhamid (2017-2020)…