Ana sayfa Sinema Burcu Biricik, Hazar Ergüçlü, Mert Fırat ve İlker Aksum aynı projede

Burcu Biricik, Hazar Ergüçlü, Mert Fırat ve İlker Aksum aynı projede

tarafından ker_def

Ünlü oyuncuların buluştuğu En Yakın Arkadaşım Evleniyor filmi büyük ilgi göreceğe benziyor…

‘En Yakın Arkadaşım Evleniyor’ filminde ilk kez gay bir karaktere hayat veren İlker Aksum, “Değişik rolleri oynamak güzel ama bunda zorlanacağımı kabul ediyorum” dedi

Amerikan romantik komedi filmi ‘My Best Friend’s Wedding’den uyarlanan ‘En Yakın Arkadaşım Evleniyor’un çekimleri başladı. Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz ve Rupert Everett’in yerine bu kez kadroda Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum var. İzmir’deki sette gazetecilerle buluşan ekipten Aksum, ilk kez gay bir karakteri canlandırdığını söyledi. Oyuncu, “İddialı olmak istiyorum. Senaryo, düzeyli ve klişeler yok. İzleyicileri güzel bir sürpriz bekliyor. Değişik rolleri oynamak güzel ama bunda zorlanacağımı kabul ediyorum” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz sezon ‘Hayat Şarkısı’ dizisinde rol alan Burcu Biricik, “Oynadığım Deniz karakteri bir stilist. Kuralları olan, sahiplenmeyi ve ilişkiyi rahat hazmedemeyen biri. Ben erkek çocuğu gibiyimdir. O yüzden çok zorlanıyorum” dedi. Emre adında bir spor yazarına hayat veren Mert Fırat ise, “Türkiye’de pek çok insanın yakalayacağı şeyler var filmde. Bir uyarlamayı geleneklerimize çevirmek keyifli oldu. Bizim kodlarımıza uygun ve kalbe dokunan bir proje” açıklamasını yaptı. Heyecanlı olduğunu söyleyen Hazar Ergüçlü de, “Teklif geldiğinde çok sevindim, keyifle çalışıyorum” dedi.