Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik ve eşinin birbirlerine hitapları gülümsetti! Doğum günü tebrik paylaşımında çıktı ortaya!

Burcu Biricik ve eşinin birbirlerine hitapları gülümsetti! Doğum günü tebrik paylaşımında çıktı ortaya!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile gündemde olan Burcu Biricik, geçtiğimiz hafta yayınlanan ve aylar önce çekilen Netflix’in Fatma dizisiyle birlikte en çok konuşulan isimler arasına girmeyi başardı! 4 Mayıs 1989 yılında Antalya’da doğan oyuncu, bugün 32 yaşına girdi.

Günler öncesinden hayranlarına, dostlarına, sevenlerine sosyal medya hesaplarından seslenen Burcu Biricik, kendisine hediye almak isteyenlere bir ricada bulundu ve Türkiye Otistiklere Destek Vakfı’nı adres göstererek buraya bağışta bulunmalarını istedi.

 

Burcu Biricik ve eşinin birbirlerine hitapları gülümsetti! Doğum günü tebrik paylaşımında çıktı ortaya! 9

Bugün doğum günü vesilesiyle oyuncunun eşi Emre Yetkin de instagram’dan Burcu Biricik’in doğum gününü kutladı. 2006 yılında beri birlikte olan çift, 2016 yılında evlenmişlerdi.

Fotoğrafçı olan Emre Yetkin ve Burcu Biricik, mutlu evliliklerini sessiz sedasız yürütüyorlar. Gezmeyi çok seven çift, pandemi öncesinde fırsat buldukça dünyanın farklı ülkelerine gidiyor ve keyifli anlarından video ve fotoğrafları da takipçileriyle paylaşıyorlardı.

Burcu Biricik ve eşinin birbirlerine hitapları gülümsetti! Doğum günü tebrik paylaşımında çıktı ortaya! 10

Şu sıralar yoğun set günleri yaşayan Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisindeki konuk oyunculuğu biter bitmez, yine çok çarpıcı bir hikayesi olan Camdaki Kız dizisindeki Nalan olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Burcu Biricik’in doğum gününde eşinin yayınladığı paylaşımı repost etmesiyle, birbirlerine hitap şekilleri de görüldü. Biricik eşine çocam (kocam) diye seslenirken, eşi de Curcu şeklinde seslendiğini takipçilerine de göstermiş oldu.

Emre Yetkin, “Benimle bu yolculuğu birlikte yürüyen curcuma hepiler börtdeyler biricikler. İyi ki doğmuşsun, benimle olmuşsun” mesajını gönderdi.

Burcu Biricik ise “İyi ki çocam” yanıtını verdi…

Burcu Biricik ve eşinin birbirlerine hitapları gülümsetti! Doğum günü tebrik paylaşımında çıktı ortaya! 11