Ana sayfa Sinema Çağatay Ulusoy’un yeni projesi, Nehir Erdoğan ve Özgürcan Çevik’i hatırlattı!

Çağatay Ulusoy’un yeni projesi, Nehir Erdoğan ve Özgürcan Çevik’i hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Hakan Muhafız isimli Netflix dizisinden sonra hangi projede yer alacak diye, hayranları çok bekledi… İlk olarak Barbaros isimli TRT1 dizisi ile anlaştı ama sonrasında bu yapımdan ayrılma kararı aldı. Ardından ismi Şeref Sözü dizisiyle geçti ama o rol de Tolgahan Sayışman’a gitti.

Çağatay Ulusoy, ayrıca Menajerimi Ara dizisine konuk oldu ve hayranlarını çok mutlu etti. Sevindiren bir başka gelişme ise OGM Pictures’ten geldi… Çağatay Ulusoy, yine bir Netflix projesi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Bu sefer bir film projesi geliyor.

OGM Pictures’ten yapılan açıklama şöyle: “Başrolde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı, senaryosu Ercan Mehmet Erdem’e ait olan ve yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın oturduğu, geçtiğimiz hafta çekimleri tamamlanan yeni filmimiz Mücadele Çıkmazı yakında Netflix’te!”

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi, Nehir Erdoğan ve Özgürcan Çevik'i hatırlattı! 9

Filmden ilk fotoğraf da yayınlandı. Hemen akıllara 2018 yılında Kanal D’de yayınlanan Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı İkizler Memo Can dizisi geldi.

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi, Nehir Erdoğan ve Özgürcan Çevik'i hatırlattı! 10

27 Ekim 2018’de yayınlanan dizi, 25 bölüm sürdü ve 8 Mayıs 2019’da sezon finali yaptı. Ancak Kanal D yeni sezonu yayınlamaktan vazgeçince final yapamadan bitmişti.

Çağatay Ulusoy'un yeni projesi, Nehir Erdoğan ve Özgürcan Çevik'i hatırlattı! 11

Çağatay Ulusoy’un Mücadele Çıkmazı dizisindeki kağıt toplayıcıların yaşamına vurgu yapan hali, 2 yıl önce Nehir Erdoğan ve Özgürcan Çevik’in başrolünü paşlaştığı dizide ortaya konmuştu.

Mücadele Çıkmaz filmi, geçimini çöp toplayarak sağlayan bir babanın hikayesi konu ediliyor.