Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman söylüyor: Erkenci Kuş 41 bölüm daha da iyi!

Can Yaman söylüyor: Erkenci Kuş 41 bölüm daha da iyi!

tarafından zk zk

Star TV’nin romantik komedi dizisi Erkenci Kuş hayranları, bir  süre önce müjdeli haberi duymuştu.

Geçtiğimiz yaz başlayan dizi, sezonda aldığı reytingler iyi olunca devam etmişti. Dizinin hiç ara vermeden yaz boyunca da yayınlanacağı haberi, bir süre önce gündeme geldi.

Can Yaman ve Demet Özdemir’in oynadıkları dizi, Cumartesi ekranına farklı bir renk getiriyor.

Televizyongazetesi/Detay –Dizinin sır gibi saklanan 40. bölümü geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Senaristi değişen dizide, hikaye bir yıl sonrasına atladı ve ilginç gelişmeler yaşandı.Can, Sanem’i terkedip gitmiş, Sanem ise Zümrüdüanka ile Albatros isimli bir kitap çıkarıp ünlü olmuştu.

Kazandığı parayla kendisine bir çiftlik alan ama çok da mutlu olmayan Sanem, kitap yazmaya devam ediyordu.

Bu sırada Can’ın babası ortaya çıktı ve Remide ile iş birliği yapıp Can’ı geri getirmeyi başardı.Can ve Sanem yeniden karşılaştı ama Sanem, Can’a karşı mesafeli ve soğuktu.

Can Yaman söylüyor: Erkenci Kuş 41 bölüm daha da iyi! 7

Onun yokluğunda büyük acı yaşadığı, kliniğe yattığı öğrenildi.Hikayenin bir anda başka bir yere evrilmesiyle dizi, farklı bir sürece girdi 40. bölümde.

Bölüm öncesi Can Yaman, Sosyal medya hesabından sürekli çok özel bir bölüm geldiği ile ilgili değerlendirmeler yaptı.Merakı iyice arttıran Can Yaman, bu kez elini yükseltti ve 41. bölümün çok daha iyi olduğunu belirtti.

Instagram hesabından 41. bölüm fragmanını paylaşan Can Yaman, dizideki Can Divit’in bilindik sözü haline gelen “Baya baya iyi” repliğini de kullanarak merakları yine katlamayı başardı!

Yaman, yeni bölüm için instagram sayfasından yaptığı açıklamada “Fantastik 40 sonrası , 41. bölüm de bayaa bayaa bayaa iyi geliyor” dedi.

Bakalım, gerçekten yeni bölüm bir önceki bölümden daha mı iyi? İzleyip göreceğiz…