Ana sayfa Sosyal Medya Caner Cindoruk’un tiyatro oyununun gösterisinde çok özel bir misafiri vardı!..

Caner Cindoruk’un tiyatro oyununun gösterisinde çok özel bir misafiri vardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Caner Cindoruk geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde iki sezon boyunca  ‘Volkan’ karakterine hayat verdi.

Sadakatsiz’de, aldattığı eşinden boşanıp sevgilisiyle evlenen bir karakteri canlandıran oyuncu kimi seyirci tarafından çok sevilirken, canlandırdığı karakter bazı izleyiciyi ise sinir etti. Ancak ünlü oyuncu bu rolüyle hafızalarda yer etti.

Sadakatsiz’in final yapmasının ardından bir süre dinlenen oyuncu, şimdilerde yeni dizi projesi Mavi Sürgün’ün çekimlerini sürdürüyor. Aynı zamanda Moda Sahnesi’nde sergilenen Eve Dönüşler adlı tiyatro oyunuyla sahnede hayranlarıyla buluşuyor.

Caner Cindoruk’un tiyatro oyununun geçtiğimiz gün gerçekleşen gösterisinde çok özel bir misafiri vardı. Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk’un küçük kızını canlandıran minik oyuncu Yaren Vera Salma oyunu izleyenler arasında yer aldı.

Caner Cindoruk'un tiyatro oyununun gösterisinde çok özel bir misafiri vardı!.. 7

Sadakatsiz’de, ikinci eşi Derin’den olan kızı ‘Zeynep’ karakterine hayat veren küçük oyuncu Yaren Vera Salma ile oyun sonunda kucaklaşan Caner Cindoruk fotoğrafı, ‘Babişkom’ notuyla instagram hesabında yayınladı.

Caner Cindoruk’un Nalan Kuruçim ve Alper Şimşek ile birlikte rol aldığı Eve Dönüşler adlı oyun Moda Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşuyor.