Ana sayfa Kadın Haberleri Cansu Dere’yi kategorize edemezsiniz! Ezel’in Eyşan’ı yeniden gündemde!

Cansu Dere’yi kategorize edemezsiniz! Ezel’in Eyşan’ı yeniden gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezel dizisinde canlandırdığı Eyşan karakteri ile fenomenleşen Cansu Dere, yıllardır gündemden düşmüyor. Eyşan karakterinin artık günlük kullanımda birçok kişinin diline yerleşmiş çeşitli sözleri var. “Eyşan gibi sevmek” örneğin. Veya “Bu hayatta Eyşan gibi olmak” çok kullanılan ifadeler. Aslında burada Eyşan kötü anlamda kullanılıyor. Eyşan artık argoda da kendisine yer buldu. Cansu Dere de tabii ki her gündeme geldiğinde mutlaka bir Eyşan meselesi yeniden açılıyor.

Ünlü oyuncu, birçok rolde yer aldı ama Ezel’deki Eyşan kadar hiçbirisi etkili olmadı. En son Ferhat ile Şirin dizisinde izlediğimiz oyuncu, Yüzü magazin dergisinde konu başlığı eldildi.

Derginin Cansu Dere’yi sunumu da son derece başarılı. Ünlü oyuncu da bu sunumu instagram hesabından yayınladı. Cansu Dere’nin kategorize edilemeyecek birisi olduğunu anlatan yazı şöyle:

“Bildik ünlülerden değil, çünkü onu kategorize edemiyorsun. Yaşam tarzı kendi istediği gibi: Özgür ve özgün. Dahası, bunun için çabalamıyor. Doğalı bu. Geldiği gibi yaşıyor.

Bu yüzden setlere üç yıl ara verip yollara düşmesine, bol bol seyahat etmesine şaşırılmasına şaşırıyor. Diyor ki: Yoldayken hayatımdan gereksiz yükleri çıkarttım ve farklı bakış açıları ekledim. Neye yatırım yapmak istediği insanın kendi tercihi.

Ben kendime yatırım yapmayı tercih ettim. Ev almayı anlıyorum, ama bir sürü ev alabilmek için insanın bu deneyimden vazgeçmesini pek anlayamıyorum.”

Cansu Dere'yi kategorize edemezsiniz! Ezel'in Eyşan'ı yeniden gündemde! 7