Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde Veli’den öyle bir itiraf geliyor ki dizinin akıbetini değiştirecek!

Çarpışma dizisinde Veli’den öyle bir itiraf geliyor ki dizinin akıbetini değiştirecek!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Show TV’de yayınlanan Çarpışma dizisinin yeni bölümü 24 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Dizinin yeni bölümünde Veli’nin Zeynep’e yaptığı bir itiraf, artık Kadir ile arasındaki savaşın boyutlarını ve akıbetini tamamen değiştirecek!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizide dengeler değişiyor!

Galip’i zorla Zeynep’e vurduran Veli’nin itirafı, Kadir ile aralarında bambaşka bir sürecin başlamasına neden olacak.

Veli, “Sana verecek hiç bir şeyim yok” diyerek sinir krizine giren ve kendisini bıçaklayan Zeynep’e “Sen varsın. Artık sadece Kadir’in değil benim de zaafımsın” sözleriyle ona tutulduğu itirafını yapacak.

Kadir ise Terem ile birlikte tekme tokat giriştiği bir kavganın içinde zor anlar yaşayacak.

İşte Çarpışma 7. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kadir, planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar. Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır. Zeynep, Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Kadir’in istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır. Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Kadir ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.