Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın korona günlerinde sette yaşananlar ortaya çıktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın korona günlerinde sette yaşananlar ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ceren Benderlioğlu, başarılı performansı ile göz dolduruyor. Ceren hanım, eşi Emir Benderlioğlu ile birlikte aynı dizide rol alıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz geçtiğimiz hafta 165. bölümüyle birlikte sezon finali yaptı. Dizinin son 4 bölümü koronavirüs salgını nedeniyle yoğun sağlık önlemleri altında çekildi. Bu süreçte sette neler yaşandığına dair bazı bilgiler dışında detaylar açıklanmamıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ömür karakterine hayat veren Ceren Benderlioğlu, bu süreçte yaşananları Dizi TV programına anlattı. Sette büyük önlemler alındığı ve oyuncuların da tatmin olduğu bu sözlerden anlaşılıyor.

İşte Ceren Benderlioğlu’nun açıklaması: “Zor bir iş yaptığımız iş. O yüzden kendimize zaten dikkat etmemiz gerekiyordu. Bu süreçte de bizimle her anlamda çok ilgilendiler. Herkes zaten steril kıyafetlerini giydi, sterilizasyon çok önemliydi. Hepimizin ateşleri ölçüldü. Sürekli ambulansımız setteydi. Ben, çok mutluyum. Arabalarımıza bile strelizasyon yapıldı. Her girdiğimizde arabalarımızın içlerine kadar steril edilip, girdiğimiz mekanlara kadar steril edilip, çıkarken de steril edilerek çıkıldı.”