Ana sayfa Güncel Haberler Ceyda Ateş’in büyük aşkı ve büyük hayali!

Ceyda Ateş’in büyük aşkı ve büyük hayali!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceyda Ateş, eşi Buğra Toplusoy’un doğum günü için bir mesaj yayınladı. 16 Ağustos 1984 doğumlu olan Toplusoy 36. yaşını kutluyor. Ceyda Düvenci de yaptığı paylaşımda duygularını takipçileri ile paylaştı.

Hamile olan ünlü oyuncu, eşi ile birlikte heyecanla bebeklerinin doğumunu bekliyor. Bu doğum gününün bebekleri nedeniyle daha da anlamlı olduğunu ifade eden Ceyda Ateş, her gün de haline şükrettiğini ifade etti.

İşte Ceyda Ateş’in eşine duygusal mesajı: Hayat arkadaşım canım Buğra’m… Bu sene senin doğum günün daha bir anlam kazandı kalbimde. Çünkü ilk defa bir baba olarak yeni yaşına adım atıyorsun ve yanında da ilk defa anne olan ben.. Seninle bu yolculuk dünyanın en güzel armağanı benim için. Sanırım biraz duygusalım çünkü bebeğimizin yanımızda rüyalara dalmasına çok az kaldı. Kızımızla güzel başlangıçlar ve maceralar bizi bekliyor.

Beraber yol aldığımız bu hayatta her gün şükredecek güzelliklerimizin olması tek duam. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun iyi ki varsın. @bugratoplusoy 16.08.1984.”

Ceyda Ateş'in büyük aşkı ve büyük hayali! 7

En son Çocuk isimli dizide Şule karakteri ile ekrana dönüş yapan Ceyda Ateş, 3 yıllık aranın ardından setlerde yer almıştı.

Eşi ile ABD’de yaşayan ünlü oyuncu aşkı nedeniyle de zaman zaman kariyerine ara vermek durumunda kalmıştı.