Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çiğdem Batur ve Ece Uslu’dan kalp bıraktıran paylaşımlar!

Çiğdem Batur ve Ece Uslu’dan kalp bıraktıran paylaşımlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimleri birbiri ardından hayvan sevgisini ortaya koyan paylaşımları ile sosyal medyadan takipçilerine mesajlar vermeyi sürdürüyor. Çiğdem Batur ve Ece Uslu, yaptıkları paylaşımlarda hayvanların dostlarımız olduğu konusuna bir kez daha vurgu yaptılar.

Çiğdem Batur’un bayram günü ziyaretçileri vardı ve yanlarında da köpeklerini getirmişti. Ünlü oyuncu da bu durumu instagram hesabından esprili bir paylaşım yaparak takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncu, şöyle yazdı: “Merhaba ben Çiko. Hayır Çiğdem’in köpeği değilim onu ziyarete geldim. O da beni bulmuşken sarılıp fotoğraf çektirmek istedi. Bu durumdan pek hoşlanmasam da kıramadım. Beni bırakırsa kedileri kovalamaya devam edeceğim.”

Çiğdem Batur ve Ece Uslu'dan kalp bıraktıran paylaşımlar! 8

En son geçtiğimiz sezon Sevgili Geçmiş isimli dizide başrolde yer alan Ece Uslu, şimdilerde tatil keyfi yapıyor. Oyuncu, geçtiğimiz günlerde bikinili pozları ile yine hayranlarını adeta mest etmişti.

Ece Uslu bu sefer de minik bir kediyle çektirdiği fotoğrafı yayınladı. Hayvan sevgisini aşılaması noktasında sıklıkla mesaj veren oyuncu, takipçilerinden de destek buldu.

Çiğdem Batur ve Ece Uslu'dan kalp bıraktıran paylaşımlar! 9