Ana sayfa Dizi Haberleri Ciğerimiz söküldü! Kızım dizisinde baba kızın duygusal anları, izleyicileri hıçkırıklara boğdu!

Ciğerimiz söküldü! Kızım dizisinde baba kızın duygusal anları, izleyicileri hıçkırıklara boğdu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Tv8’de yayınlanan Kızım dizisinin 8. bölümünde, Demir’in Öykü’nün hastalığını öğrendiği anlar, resmen bir oyunculuk şölenine sahne oldu!

Öykü’nün tüm engellemelerine rağmen sonunda doktorla görüşmeye giden Demir, kızının hasta olduğunu öğrendikten sonra büyük bir şok yaşadı. Ne gerekiyorsa yapılmasını isteyen Demir, aldığı cevap karşısında resmen duvara çarpmış gibi oldu.

Öykü’nün hastalığının bilinen bir tedavisi olmadığı ve uzun yaşamayacağını duyan Demir, kahroldu.

Demir karakterini oynayan Buğra Gülsoy, başarılı performansıyla döktürürken, aynı anda Candan da arkadaşı Murat’tan Öykü’nün hastalığını öğreniyordu. Candan’ı oynayan Leyla Lydia Tuğutlu’nun hali de ekran başındakileri mahvetti.

Ciğerimiz söküldü! Kızım dizisinde baba kızın duygusal anları, izleyicileri hıçkırıklara boğdu! 7

Ancak dizinin final sahnesinde Demir’in Öykü’nün yanına gittiği anlarda adeta göz yaşları sel oldu.

Öykü, yorganın altında metro duraklarını sayıyordu. Şoka uğramış Demir, göz yaşları içinde onu dinledi bir süre ve o da saymaya başladı durakları, sonra birlikte saydılar.

Demir, bir çırpıda Öykü’yü kucakladı. Baba kızın ağlamaklı olduğu bu sahnelerde Beren Gökyıldız da üstüne düşeni büyük bir başarıyla yaptı ve ekran başındakilerden bir kez daha övgü aldı.

Dizinin başından beri Demir’in, Öykü’nün hastalığını öğrenmesini istiyordu izleyiciler. Ancak bu kadar etkileyici bir sahne olabileceğini kimse düşünmemişti.

Son dönemde pek çok dizide benzer sahneler izledik ama Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız’ın o anları, muhtemelen uzun süre unutulmayacak.

Sosyal medyada izleyiciler, hıçkıra hıçkıra ağladıklarını anlatıyorlar.

İşte o sahne ve sosyal medyadan gelen yorumlardan bazıları: