Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisi yeni gününde Kadın dizisinin hatalarıyla yükselecek!

Çocuk dizisi yeni gününde Kadın dizisinin hatalarıyla yükselecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Gün değiştirmesi Çocuk dizisi için olumlu mu yoksa olumsuz mu oldu? Başrollerini; Nazan Kesal, İsmail Hacıoğlu, Serhat Teoman, Merve Çağıran, Ceyda Ateş Toplusoy, Kenan Acar, Nimet İyigün ve Mehmet Emin Güney’in paylaştığı Çocuk dizisi, Pazartesi’den Salı akşamlarına alınmıştı. İlk Salı performansını da 29 Ekim Akşamı veren Çocuk dizisinin reyting oranları ortaya çıktı.

İlk başıkta dizinin Pazartesi günlerine göre daha iyi bir performans sergilediği görülüyor.

Yani bu değişiklik Çocuk dizisinin final yapmasını şimdilik ertelemiş gözüküyor.

Ancak reytinglerin çok iyi olduğu da düşünülmemeli. Bir yükseliş var ve Kadın dizisinin zayıflaması ile birlikte bu yükseliş grafiği de yukarıya doğru tırmanma ihtimaline sahip.

Önceki hafta Çocuk dizisinin 6.bölümü yayınlanmıştı.6. bölümüyle totalde 2.95 reyting ille 15. sırada yer alan dizi, AB grubunda 3.25 reyting ile 10. durumdaydı. ABC1 grubunda ise 3.11 reytingi ile 13. olabilmişti.

Gün değişikliği ile birlikte reytinglerin bir anda yükseliş gösterdiği belli oluyor.

7.bölüm dün akşam totalde 4.11 reyting ile 10. sırada yer aldı. AB grubunda 3.64 reyting ile 8. olan dizi, ABC1 grubunda ise 3.81 reyting ile 8. konumda bulunuyor.

Geçen bölümden bu bölümü değişim hemen kendini belli etmekte. Her şeyden önce dizi tüm kategorilerde de ilk 10 program içine girdi.

29 Ekim Salı gününün ilk 10 program listesi şöyle:

Çocuk dizisi yeni gününde Kadın dizisinin hatalarıyla yükselecek! 7

Ayrıca tüm kategorilerde de yükseliş sergiledi. Bunun yanı sıra 4’lü reytinglerin üzerine atmış olması, sonraki haftalarda da bu çıkış trendini sürdürebilme ihtimali Çocuk dizisi için iyi gelişmeler.

Aslında bir büyük şans daha var. O da Kadın dizisinin durumundan kaynaklanıyor. Hikayesi ile artık izleyicileri iyice drama yönelten ve karakterlerin hikayelerinin zayıflaması ile de arayış içine giren bir kitle var. Bu kitleyi Çocuk dizisi yakalayabilir ise reytinglerini daha da artırabilir.