Ana sayfa Dizi İzle Çocuklar Duymasın 51. Bölümünün özetini izleyin!

Çocuklar Duymasın 51. Bölümünün özetini izleyin!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın 51. Bölümde, Haluk ve Rıza tavla konusunda iddialarını ortaya koyunca, rekabet iki dünür için kaçınılmaz oluyor! Çocuklar Duymasın son bölümde, Haluk ve Rıza’nın tavla merakı onları karşı karşıya getiriyor. Her iki tarafın da birbirinden iddialı oluşu herkesi meraklandırmaya başlıyor. Karşı karşıya gelen dünürlerden kaybeden taraf ise bıyıklarını kesmeye karar veriyor. Haluk ve Rıza oyunda neredeyse başa baş ilerliyor. Onları bu durumu giderek daha da heyecan kat sayısının artmasına neden oluyor. Son ana kadar önde giden Rıza Bey, Haluk’tan gelen hamleyle mağlup oluyor. Ancak Haluk, bu galibiyet sonucunda dünüründen bıyıklarını kesmesini değil de başka bir istekte bulunuyor. Peki Haluk’un bu isteği ne?

Videodan 51. bölümün özet görüntülerini izleyebilirsiniz.

Çocuklar Duymasın 51. bölümünde, Haluk ve Meltem’in etrafında dolaşan adam dikkat çeker. Her fırsatta onların özel alanlarına girmeye çalışan ve onlar hakkında bilgi almak için uğraşan kişinin kimliği herkeste merak uyandırır. Önce Haluk’un şirketine giden bu kişi daha sonra ise hem Havuç’un hem de Meltem’in çevresinde dolanmaya başlar. Son olarak ise anket yapma bahanesiyle Haluk ve Meltem’in evine giren bu adam onlar hakkında sorular sorup, bilgi almaya çalışır. Ancak adamın şüpheli davranışları kısa sürede dikkat çeker. Peki bu adam kim? Neden Haluk ve Meltem’i takip ediyor?

Meltem karakteri ile gönüllerde haklı yerini alan Pınar Altuğ, “taş fırın” lakabını literatüre ekleten Tamer Karadağlı ve özlenen kadrosuyla Çocuklar Duymasın Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Türk aile komedi dizilerinin en önemlilerinden; Çocuklar Duymasın, Mint Yapım yani Birol Güven imzalı Türkiye’nin en sevilen aile komedi dizilerinden olan Çocuklar Duymasın 51. Bölüm 3 Ekim Çarşamba akşamı ekrana geldi.