Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın bitti ama Tamer Karadağlı ve Alparsal Özmol hala çile çekiyor!

Çocuklar Duymasın bitti ama Tamer Karadağlı ve Alparsal Özmol hala çile çekiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın’da ‘beni artık öldürmeyin’ isyanı! Geçen sezon Kanal D ekranında bir kez daha final yaparak izleyicilerine veda eden Çocuklar Duymasın dizisi, 2002 yılında başladığı günden bu güne 9 sezon boyunca ekranda yer aldı. Farklı kanallarda yayınlanan dizi en son Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmuştu.

Çocuklar Duymasın dizisini geçtiğimiz günlerde Tamer Karadağlı’nın isyanı ile gündeme gelmişti. Oyuncu, dizi yeniden çekilecek olsa bile rol almayacağını açıklamıştı. Ancak sonraki dönemde de sık sık diziyle ilgili sorular gelince Tamer Karadağlı isyan etmiş ve artık çelişkili açıklamalar yapacağını söyleyerek, bu konudan bıktığını belirtmişti.

Çocuklar Duymasın dizisinin bir diğer oyuncusu Alparslan Özmol da sürekli aynı konuda gündeme gelmekten bıktı. Çaycı Hüseyin öldü, şeklinde sosyal medyada uzun süredir dönen bir durum var. Twitter kullanıcıları zaman zaman bu tür etiketler açarak aslında kendi aralarında eğleniyor. Ancak ünlü oyuncu ve yakınları bu durumdan bir hayli muzdarip oluyor.

Alparslan Özmol yaptığı açıklamada gençlere mesaj yolladı. Ünlü oyuncu, “Sakin olun, eğer ölürsem ben size haber vereceğim” diye basın toplantısı düzenledi. 44 yaşındaki oyuncu sürekli twitter’da TT olmak çok bunaldı.

Çocuklar Duymasın bitti ama Tamer Karadağlı ve Alparsal Özmol hala çile çekiyor! 7

Alparslan Özmol, “Gençler yapmayın, etmeyin. Annem korkudan çılgına dönüyor” diyerek sosyal medya kullanıcılarını ikna etmeye çalışıyor.

Özmol, şöyle konuştu: “Annem yine aradı; ‘Biliyorum, iyisin. Ama yine sorayım’ dedi. Sokağa çıktım, biri yanıma gelip ‘Abi sen ölmedin mi?’ diye sordu” ifadelerini kulandı.

“Anlıyorum, gençler bana olan sevgisini böyle dile getiriyor. Ama ikide bir ölmekten bıktım.”