Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinde bir garip durum!

Çocuklar Duymasın dizisinde bir garip durum!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

17. yılına giren Çocuklar Duymasın dizisindeki bir mantık hatası büyük dikkat çekti!

Reytingleri iyi gitmeyen ve bir süre önce final yapacağı söylentileri çıkan ancak yapımcı tarafından yalanlanan iddialar sonrasında Çocuklar Duymasın dizisi ekrandaki yerini korumaya devam ediyor.

Dizinin son bölümlerinde oluşan bir durum ise izleyiciye pek de mantıklı gelmedi!

Dizide; uzun zamandır Meltem’i rahatsız eden Gece karakteri bu bölümde ortaya çıktı ve izleyici Gece’nin yüzünü gördü.

Çocuklar Duymasın dizisinde bir garip durum! 7

Meltem evde değilken bir şekilde eve giren Gece, ondan önce Haluk’un karşısına çıktı. Meltem eve geldiğinde ise Haluk ona “Misafirin var. Üniversiteden arkadaşın Gece geldi. Ben maç seyrederken siz de sohbet edersiniz” dedi.

Ancak; Çocuklar Duymasın’ın eski zamanlarını izleyenler bilir ki, bu Haluk’un kuracağı tarzda bir cümle değildi. Meltem’in eski bölümlerde konuştuğu arkadaşlarından erkek olanlara sert tepki gösterip “Ben taşfırın erkeğiyim. Benim karım öyle elin adamıyla konuşamaz” gibi tepkiler veren ve hatta eve gelen eski arkadaşlara kendisini hapisten yeni çıkmış gibi bile tanıtan bir adam olan Haluk’un şimdiki bölümlerde ‘Ben maç izlerken siz de sohbet edersiniz’ sözü izleyiciye Haluk baya da değişmiş dedirtti.

Haluk’un bu ani değişimi ‘bu çağda hala bu geri kafalılık olmaz’ tezinden gelerek aslında mantıklı olsa da bunca zamandır izlediğimiz karaktere uymadığı için izleyicilerin tepkisini çekti.

Öte yandan, göze batan bir başka nokta ise kendisini Meltem’in üniversite arkadaşı olarak tanıtan Gece’nin Meltem’den oldukça genç olması. 30’lu yaşlarında görünen Gece’nin Meltem’le nasıl olup da üniversiteden arkadaş olabileceği izleyicinin aklına yatmadı. Bu üniversiteden arkadaş olayının yalan olması ihtimali de, yeni bölüm fragmanında Meltem’in babası Kemal’in Gece’yi tanımasıyla ortadan kalkmış oluyor.

Bakalım, dizide Gece olayı nasıl bağlanacak ve ilerleyen bölümlerde neler olacak?