Ana sayfa Sosyal Medya Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ büyük bir iş başardı!

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem’i Pınar Altuğ büyük bir iş başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, 3 Eylül 1974 doğumlu. Yeni yaşını kutlayan oyuncu, instagram hesabından yaptığı çağrılarla doğum gününde kendisine hediye almak isteyen arkadaşlarından, yakınlarından ve takipçilerinden desteklerini Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’nda başlattığı kampanyaya iletmelerini istemişti.

Pınar Altuğ, kampanya hakkında instagram hesabından video mesaj ile açıklama yaptı. Şimdiye kadar toplanan bağışlar sayesinde korunmaya muhtaç 4 kız çocuğuna burs sağlandığını, 5.çocuk için de tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Altuğ, sadece yakınlarının değil, 5 TL, 10 TL gibi rakamlarla takipçilerinin de bu kampanyaya destek olduğunu görmekten duyduğu mutluluğu da ifade etti.

Kampanya sayesinde kız çocuklarının eğitimine katkıda bulunan ünlü oyuncu, kampanyanın devam ettiğini de hatırlattı.

Pınar Altuğ, farkındalık oluşturduğu bu kampanyası ile hayranlarının takdirini kazandı.

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ büyük bir iş başardı! 8

Oyuncuya bir takipçisi neden sadece kız çocukları için kampanya yaptığı konusunda soru yöneltti. Altuğ, “Sürekli karşılaştığımız kadına şiddet olayları bu kararı almama sebep. Belki kızlarımız daha çok okursa güçlenirler” diyerek takipçisinin bu eleştirisine yanıt verdi.

Kampanyanın hafta sonu sona ereceğini hatırlatalım.

İşte Pınar Altuğ’un bugünkü mesajı ve videosu:

Hepinize cooookkk tesekkur ederim.Gecen hafta baslattigim @koruncuk kiz cocuklari egitim bursu kampanyasina gelen bagislar ve mesajlar beni o kadar mutlu etti ki??????Cagrimi duyanlarin az cok demeden,corbada bizim de tuzumuz olsun diye bagis yapanlarin sayesinde kiz cocuklarimiz okuyacak.Kampanya bir sure daha acik,henuz gec kalmis sayilmazsiniz. Profilimdeki linke ya da @iyilikpaylas sayfasinda benim kampanyama tiklayarak bagisinizi yapabilirsiniz.Herkese bir kez daha cooookkkk tesekkur ederim,iyi ki varsiniz????????

 

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i Pınar Altuğ büyük bir iş başardı! 9