Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın’da yıllar önce ütopya olan sahneyi şimdi yaşıyoruz!

Çocuklar Duymasın’da yıllar önce ütopya olan sahneyi şimdi yaşıyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Meltem karakterine hayat verdiği Çocuklar Duymasın dizisinin eski bölümlerinden kısa bir video paylaştı. Gönül’ün çocukları ile olan okul muhabbeti o dönemde tam bir ütopya idi….

Ancak internet çağının çocuklarının farklı bakış açısı ve çözüm önerilerinin bugün kısmen hayatımızda yaşanıyor olması ne kadar da ilginç bir tesadüf oldu. Yıllar önce online eğitimi Çocuklar Duymasın dizisinde duyanlar üzerinde bile durmamıştı. Ancak şimdilerde okullar kapalı ve çocuklar internet üzerinden online eğitim ile yollarına devam etmek durumunda.

Pınar Altuğ, koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız şu dönemin neleri değiştirdiğini bu paylaşımı ile çok da güzel anlattı. Altuğ, mesajı paylaşırken de aksi yorumlar gelmesinden çekindiği için uyarmadan edemedi.

Oyuncu, “Seneler önce dizide çektiğimiz bir sahne yüzümüzde gülümseme uyandırdı diye paylaştım. Lütfen nasıl böyle bir şey düşünürsünüz? Çocukları düşünmüyor musunuz? Ve bunun gibi cümleler yazmayın çok rica ediyorum. Karantinadayız azıcık, rahatlayın ve eğlenin” diye yorum bıraktı.