Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Tuna’sı Volkan Severcan’ın başına bile bu geliyorsa, vah halimize!

Çocuklar Duymasın’ın Tuna’sı Volkan Severcan’ın başına bile bu geliyorsa, vah halimize!

tarafından ker_def

Sosyal medyanın olumlu olduğu kadar olumsuz yanları da var ve günden güne bu olumsuzulklar daha da öne çıkmaya başladı. Uzun yıllardır sinema ve televizyon sektöründe birçok projede yer alan Volkan Severcan da sosyal medya konusunda sıkıntı yaşıyor.

Çocuklar Duymasın isimli dizide Tuna karakteri ile yer alan Volkan Severcan, göz önünde bulunan bir isim değil. Geçen sezon final yapan dizinin ardından da ortalarda görünmedi… Ünlü oyuncu, sanat camiasında “etliye sütlüye dokunmayan” birisi olarak tarif ediliyor.

Volkan Severcan, bugünlerde sosyal medya konusunda sıkıntılı anlar yaşıyor… Kendi hesabına Kadıköy’den giriş yapan ve farklı kişilere takip istekleri gönderen birisi olduğunu sosyal medyadan duyuran oyuncunun bu sıkıntısı Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, köşe yazısında gündeme getirdi.

Eyüboğlu, yazısında şöyle diyor: Şov dünyasının etliye sütlüye karışmayan oyuncularından Volkan Severcan’ın başına da bu geliyorsa, pes valla! Oyuncu, gece yarısı Instagram hesabından şu paylaşımı yaptı:“Haberim olmaksızın Instagram hesabımdan takip istekleri yollanıyor. Lütfen dikkate almayın. Kadıköy dolaylarında biri giriş yapmış, yakında adıyla hitap edeceğim, hazır olsun.”

Bu satırları yazdığımda Severcan’ın sanal alemdeki dedektifliği henüz sonuçlanmış değildi.Bakalım kim çıkacak Kadıköy civarlarındaki o sahte Volkan Severcan?

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Lütfen dikkat!!!

????????Volkan Severcan???????? (@volsev)'in paylaştığı bir gönderi ()