Ana sayfa Sosyal Medya Çok akıllı taktik Hilal Altınbilek! Bir Zamanlar Çukurova’dan gelen uyarı işe yaradı!

Çok akıllı taktik Hilal Altınbilek! Bir Zamanlar Çukurova’dan gelen uyarı işe yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ünlü oyuncu Hilal Altınbilek, geçtiğimiz aylarda Miray Daner ile Kubilay Aka’nın ayrılmasında baş aktör olarak gösterilmişti. Aka ile Altınbilek’in eğlence gecesinde çekilen fotoğrafları gören Miray Daner, ilişkiyi bitirmişti.

Kubilay Aka ise veda mesajında Miray Daner’i hala çok sevdiğini belirtmiş ve iddiaları da yalanlamıştı.

Hilal Altınbilek ise bu süreçte hiç konuşmadı. Altınbilek konuşmayınca da konu unutulmaya yüz tuttu. Altınbilek, bu süreçte bir şey daha yaptı.

Çok akıllı taktik Hilal Altınbilek! Bir Zamanlar Çukurova'dan gelen uyarı işe yaradı! 9

Instagram hesabından sıklıkla paylaşım yapan ve kendini farklı konularla gündemde tutan oyuncu Kubilay Aka – Miray Daner ayrılığına sebep olması konusunu da unutturmaya çaba harcadı.

En son Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Pazar günü Adana’dan pozunu paylaşan oyuncu, dün de çiftlikteki atlarla pozunu yayınlayarak yine farklı bir şekilde sosyal medyanın gündemine geldi.

Çok akıllı taktik Hilal Altınbilek! Bir Zamanlar Çukurova'dan gelen uyarı işe yaradı! 10

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hilal Altınbilek’e büyük uyarı!

Kanal D’de yayınlanan 2. Sayfa programında ise çifte yakın bir kaynak Kubilay Aka ile Hilal Altınbilek’in sevgili değil, sadece arkadaş olduklarını belirtti.

Hilal Altınbilek’e Bir Zamanlar Çukurova’nın yapımcısından da uyarı gittiği ve özel hayatı ile gündeme gelmemesi konusunda dikkatli olmasını istedikleri iddiaları da bulunmakta.

Çok akıllı taktik Hilal Altınbilek! Bir Zamanlar Çukurova'dan gelen uyarı işe yaradı! 11

Hilal Altınbilek’in bu süreci çok iyi yönettiği söylenebilir. Dizisinin 2. sezonu başlamadan magazin gündeminden ve sosyal medyadan ismini hızlıca farklı konulara yönlendiren Altınbilek, mutlu ve huzurlu hallerini de paylaşarak gündemi değiştirmeyi başardı.