Ana sayfa Kadın Haberleri Serenay Aktaş’ın tatlı tebessümleri artıyor ise bakın bu ne anlama geliyor!

Serenay Aktaş’ın tatlı tebessümleri artıyor ise bakın bu ne anlama geliyor!

tarafından ker_def

Women’s Fitness dergisinin yeni sayısında soruları yanıtlayan ünlü oyuncu Serenay Aktaş, 2011 yılında Türk Malı dizisiyle birlikte oyunculuğa adım atmıştı. Kadın futbol takımlarında da futbolcu olarak yer alan Serenay Aktaş, son dönemin başarılı oyuncuları arasında yer almakta.

Kanıt, Kalbim Seni Seçti, Yalan Dünya,Arka Sıradakiler (Gülüm), Muhteşem Yüzyıl (Ayşe Hatun),Kaçak Gelinler (Pınar), Acil Aşk Aranıyor (Zeynep), Gülümse Yeter, İlişki Durumu Karışık (Ceyda) ve son olarak da Meryem (Burcu) dizilerinde yer almıştı.

Oyunculuk konusunda bir hayli tecrübesi bulunan Serenay Aktaş, 2011 yılında kamera karşısına geçtiğinden bu yana iyi bir oyuncu olmaya çaba harcadığını söyledi.

Aktaş, “2011 yılında, kamera karşısına geçtiğimden beri içimde beliren sonsuz istek ve mesleğe ait olma hissi çabamı güçlendirdi. Ben de bir yola çıktığımın farkına vararak kendime sürekli bir şeyler katmam gerektiğini biliyordum. İlk olarak işin mutfağında başladım. Set ortamına her girdiğimde en ufak detayları, çalıştığım tecrübeli insanları gözlemlemeye çalıştım. Daha sonrasında da ilk fırsatta kamera önü oyunculuk eğitimi aldım. Şu an eğitim almaya devam ediyorum. Ama şunu da biliyorum ki bu mesleği yaptığım sürece öğrenmem gereken şeyler bitmeyecek, kendimi her zaman bir öncekinden daha da çok geliştirmem gerektiğini düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Aktaş, güzelliği ile de dillerde. Instagram hesabından paylaştığı cesur pozları ile göz dolduran Seranay Aktaş, hayatında bir aşkın uzun süredir olmadığına değindi.

Aktaş, aşık olduğu zaman nasıl birisi olduğu ile ilgili soruya, “Bu duyguyu yaşamayalı o kadar oldu ki, hatırlayamıyorum… Genel olarak çok fazla değişim gösterdiğim söylenemez. Tatlı tebessümlerim artıyor, hepsi bu” yanıtını verdi.