Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinde yok ama Erkan Kolçak Köstendil yeni dizisini duyurdu bile!

Çukur dizisinde yok ama Erkan Kolçak Köstendil yeni dizisini duyurdu bile!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, Çukur dizisinin en önemli karakterlerinden birisi olan Vartolu Sadettin’e hayat veriyor. Temmuz ayında oğlu Marsel’in dünyaya gelmesinden sonra ailesi ile daha fazla vakit geçirmek için diziden izin kopartan oyuncu, bir süreliğine hikayede görünmeyecek.

Köstendil, bu süreçte ise yeni bir dizi duyurusu yaptı. Daha önce de Bülent Şakrak ile birlikte pandemi döneminde hazırladığı mini dizi “Pes Artık” ile youtube’da yol almaya başlayan Köstendil, yine benzer bir projeyi hayata geçirdi.

Oyuncunun yeni dizisinin ismi Konuşma… İlk fragmanını instagram hesabından paylaşan Köstendil, yakında dizinin bölümlerinin youtube kanalında yayınlanacağını da duyurdu.

Çukur dizisinde izleyicilerin bir süredir göremediği oyuncu, yakında youtube kanalında farklı bir karakterde yer alacak. Rol alan isimler de çok iddialı… Köstendil, instagram paylaşımında dizide rol alan arkadaşlarını da yazdı. Aslıhan Gürbüz, Cansu Tosun, Görkem Şarkan, Kenan Tosun dizide rol olan isimler olarak dikkat çekiyor.

Köstendil mesajında müziklerin ise Hekimoğlu dizisinde Orhan karakterine hayat veren Okan Yalabık olduğunu da yazdı:

“KONUŞMA” çok yakında MiniDiziChannel YouTube kanalında…

#erkankeka #aslıhangürbüz #cansutosun #görkemşarkan #kenantosun #musicby #okanyalabık