Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinden bomba gelişme! Meliha’yı kimin oynayacağı ortaya çıktı!

Çukur dizisinden bomba gelişme! Meliha’yı kimin oynayacağı ortaya çıktı!

tarafından zk zk
Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Çukur dizisinde adı geçen ama bir türlü kimliği ortaya çıkmayan Meliha karakteri, yeni sezonda geliyor.

Sezon sonuna doğru, İdris’in büyük aşkı Meliha’nın yaşadığı ve bir huzurevinde olduğu ortaya çıkmıştı.

Gazeteci kız Hale’nin araştırdığı ancak sonucuna ulaşamadan öldüğü hikayenin izini Aliço sürmüş ve Meliha’yı bulmuştu.

İdris’le birlikte huzurevine gitmişler ancak İdris konuşmadan dönmüştü. İzleyici yalnızca Meliha’yı arkadan görmüştü. Yeni sezonda Meliha ile ilgili bağlantılı olayların çıkacağı da konuşuluyordu.

2’nci sezonu bu akşam başlayacak olan Çukur dizisinde, ‘İdris Koçavalı’ karakterinin unutamadığı aşkı ‘Meliha’ karakterini kimin canlandıracağı konusu netlik kazandı.

Çukur dizisinden bomba gelişme! Meliha'yı kimin oynayacağı ortaya çıktı! 7

Show TV’de yeni sezonuyla ekranlara gelecek olan ‘Çukur’a bir ünlü oyuncu daha katılıyor. Sinehaber’in haberine göre; Nebahat Çehre, ilerleyen bölümlerde ‘Çukur’ dizisinde rol almaya başlayacak.

Usta oyuncu, ‘İdris Koçovalı’nın unutamadığı aşkı ‘Meliha’ karakterini canlandıracak. Son olarak ‘Yuvamdaki Düşman’ dizisinde rol alan 74 yaşındaki oyuncu, ‘Meliha’nın ortaya çıkmasıyla ‘Çukur’da dengeleri değiştirecek.

17 Eylül Pazartesi akşamı yeni sezona ‘merhaba’ diyecek olan ‘Çukur’da, 2-3 bölüm sonra ‘Meliha’ da ortaya çıkacak.

Fenomen diziye yeni sezonda; ‘Cumali Koçovali’ karakteriyle Necip Memilli, ‘Koçovalılar’ın yeni düşmanı ‘Karakuzular’ın liderleri olarak Erkan Avcı ve Berkay Ateş katılmıştı.