Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ve Yasak Elma, Sefirin Kızı’nın havasını indirdi!

Çukur ve Yasak Elma, Sefirin Kızı’nın havasını indirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinin havası kısa sürede söndü! Ekranlara fırtına gibi başlangıç yapan Sefirin Kızı dizisinin Çukur’u da geçip tüm kategorilerde birincilikler alması büyük başarı olarak görülmüştü. Ancak bu durum birkaç haftadır yerini Çukur ve Yasak Elma’nın çıkışı ve Sefirin Kızı’nın da düşüşüne bıraktı. Sefirin Kızı’nın daha 11. bölümde havasının söndüğünü reytingler gösteriyor. Sefirin Kızı dizisinin başladığı noktaya geri dönmekte olduğunu söylersek yanlış olmaz. İlk olarak başladığında Çukur’un ardından ikinci dizi olan dizi, Yasak Elma’nın üzerine çıkmıştı.

Ancak gelinen durumda Yasak Elma yeniden ikincilik için güçlü bir iddia ortaya koymaya başladı.Çukur dizisi de pazartesi günü diziler arasındaki rekabette birinciliği yeniden eline almaya başladı. Sefirin Kızı dizisinin hızlı yükselişi kalıcı olmayacak gibi.

Çukur ve Yasak Elma, Sefirin Kızı'nın havasını indirdi! 9

Bunun altında yatan en önemli sebep ise dizinin senaryosunda yaşanan sıkıntılar. İzleyiciler artık eleştirilerini çok sert şekilde sosyal medyada sergiliyor ve dizinin yanlışlarını bir bir yüzüne vuruyor.Senaristler eğer bu mesajı almaz ise Sefirin Kızı’nın düşüşü devam edebilir. Bir de Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Gediz Işıklı karakterinin arka plana itilmesi,Nare ile Gediz aşkının çok istenmesine rağmen, bu yönde adım atılmaması da düşünün nedenlerinden birisi.

2 Mart Pazartesi akşamı diziler arasındaki yarışta müthiş bir rekabet vardı.

Fatih Portakal ile Ana Haber Bülteni’nin tüm kategorilerde en çok izlenen yapım olduğunu dün akşam, Çukur totalde ikinci sırada yer aldı.

Çukur ve Yasak Elma, Sefirin Kızı'nın havasını indirdi! 10

Yasak Elma, AB’de ikincilik elde ederken, Sefirin Kızı da ABC1 grubunda ikinci sıradaki yapım oldu.

Totalde ilk 4 dizi sıralaması şöyle: Çukur, Sefirin Kızı, Yasak Elma, Zalim İstanbul.

AB’de ilk 4 dizi sıralaması şöyle; Yasak Elma, Sefirin Kızı, Çukur, Seksenler

ABC1’de ilk 4 dizi sıralaması şöyle: Sefirin Kızı, Yasak Elma, Çukur, Zalim İstanbul…

Görüldüğü üzere 3 grupta da 3 dizi kendilerine ikincilik buldu. Yani pazartesi rekabeti çok ilginç bir hal aldı.

Çukur ve Yasak Elma, Sefirin Kızı'nın havasını indirdi! 11