Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Daha neler göreceğiz? Zuhal Topal’la Sofrada programında limon krizi çıktı, herkes şaştı kaldı!

Daha neler göreceğiz? Zuhal Topal’la Sofrada programında limon krizi çıktı, herkes şaştı kaldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de hafta içi her gün yayınlanan Zuhal Topal’la Sofrada programının bu haftaki bölümlerine adeta limon krizi damga vurdu!

Kayınvalidelerden birinin limona antipatisinin olması, bir diğerinin de her şeyi limonlu yemesi, hafta boyunca her masada ayrı bir kriz çıkmasına neden oldu!

Haftanın son iki günü ise kriz iyice tırmandı!

Kayınvalidelerden Hatice Hanım, hiç limon ve acı yemeyen bir kişi olduğunu söylerken, limon adını kullanmadı bile! Sarı, elmaya benzeyen meyve şeklinde tanımlar yapan Hatice Hanım, adını bile duymaya tahammül edemezken, Antepli Zeliha Hanım ise limonsuz hiç bir yemek yemediğini söyleyerek her masada limon istedi.

Üstelik kendi gelinin evinde de limonu alıp ağzına sıkan Zeliha Hanım, masada büyük gerginlik yaşanmasına neden oldu.

Programdaki bu ilginç ikilinin hafta boyunca limon konusunda kapışıp durmaları, şaşkınlık yarattı! Zeliha Hanım’ın kimi zaman özellikle yaptığı belli olan limon yemesi, Hatice Hanım’ı masada adeta krize soktu!

Hatice Hanım, limonu görmemek için başını çevirse de sonunda çantasından güneş gözlüğü çıkarıp taktı.

Daha neler göreceğiz? Zuhal Topal'la Sofrada programında limon krizi çıktı, herkes şaştı kaldı! 7

Masadan kalkmak isteyen Hatice Hanım’a Zuhal Topal müdahale etti ve limonları sofradan kaldırttı.

Hatice Hanım, daha sonra Zuhal Topal’ın isteği üzerine gözlüğü çıkardı.

Limon yiyen birine bakamayan ve bu konuda bir tiki olduğu ortaya çıkan Hatice Hanım, salata geldiğinde de ekşi olduğunu görünce yüzünü ekşitmeye başladı.

Tadına bakmak zorunda olduğu için bir kaşık alan Hatice Hanım, ekşi krizine girdi adeta! Yüzü gözü değişen Hatice Hanım’ın yanında oturan Zehra Hanım, titrediğini söyledi.

Programda yaşanan bu ilginç anlar, yeni bölümlere de damgasını vuran anlardı.