Ana sayfa Dizi İzle Deli Divane 9 Ocak Perşembe 60. Bölüm Fragman İzle

Deli Divane 9 Ocak Perşembe 60. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Deli Divane’nin 9 Ocak Perşembe günü yeni bölümüyle ekrandaki yerini alacak. 60.bölümde yaşanacakların detayını videoda bulabilirsiniz. Ranvir’in herkesin içinde Ragini’ye aşkını ilan etmesi ile ikisinin de hayatı alt üst olur. Ranvir’in Ragine’ye hissetiklerini öğrenen Vasundhara bu durumu kabul edemez. Ragini’nin, Ranvir’e ve Rajvans ailesine yakışmadığını söyleyen Vasundhara onu daha güzel bir kız ile evlendireceğini açıklar.

Ragini ile Ranvir’in birbirlerine olan sevgilerini açıklamaları ile Vasundhara’nın tepkisi ile karşılarşırlar. Ranvir’in Ragini ile evlenmesini istemeyen Vasundhara, Ragini’nin Rajvansların evine hizmetçi bile olamayacağını söyler. Bunun üzerine annesinin söylediklerine inanamayan Ranvir, Ragini’yi çok sevdiğini ve onu asla bırakmayacağını söyler.

Ragini’nin ailesi ise olanlar karşısında çok üzgündür. Vasundhara’nın aşağılamalarına dayanamayan Ragini, Ranvir’e birlikte olamayacaklarını anlatır. Naween’in iftirasına uğrayan Vino polislerden kaçmayı sürdürür. Babasını suçsuz olduğuna inandırmak için arayan Vino, Praka’dan yardım ister. Oğluna inanmak konusunda kararsız kalan Praka Vino’ya yardım edecek mi?

Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesinin anlatıldığı Deli Divane ilerleyen dönemlerde tekrar bölümleriyle yeniden Kanal 7’de.

Künye:
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra