Ana sayfa Dizi Fragmanları Demet Akbağ, Melisa Şenolsun ve Edis, Menajerimi Ara dizisinde!

Demet Akbağ, Melisa Şenolsun ve Edis, Menajerimi Ara dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisi ilk 3 bölümü ile büyük ilgi gördü. Her hafta ünlü isimlerin konuk olması da diziye ayrı bir hava kattı. Adeta bir ünlüler geçidi olan dizinin 4. yeni bölümü de 15 Eylül Salı akşamı yayınlanacak.

Reyting sonuçları ile de iyi bir başlangıç yapan Menajerimi Ara dizisinin 4. bölümünün konuk oyuncuları Melisa Şenolsun ile Edis oldu.. . Popçu Edis, geçtiğimiz hafta Gülşen ile birlikte Nirvana şarkısını hayranlarının beğenisine sunmuştu.

Edis’in 4. bölüm fragmanında yer alması hayranlarını bir hayli mutlu etti. Melisa Şenolsun ile Edis sahneleri de izleyicileri bir hayli keyiflendirecek.

Menajerimi Ara dizisinin önümüzdeki bölümlerine konuk olacak isimler de bir bir ortaya çıkıyor. Demet Akbağ ile de çekimler gerçekleştirildi.

Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Nükhet Duru ve Nebahat Çehre, diziye şimdiye kadar konuk olan ünlü isimler olarak göz doldurdu. Yeni bölümlerde Demet Akbağ’ı ve daha birçok ismi de kendilerini canlandırırken göreceğiz.

Demet Akbağ, Melisa Şenolsun ve Edis, Menajerimi Ara dizisinde! 7