Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Evgar ile Emre Karayel partnerliğini hatırlatan Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü’nün yeni dizi işbirliği!

Demet Evgar ile Emre Karayel partnerliğini hatırlatan Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü’nün yeni dizi işbirliği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – “1 Kadın 1 Erkek” isimli dizi projesi 2008 ile 2015 yılları arasında yayınlandı ve çok da büyük ilgi gördü. Evlilik ilişkileri üzerine komedi dizisi olan 1 Kadın 1 Erkek ‘te Zeynep ile Ozan karakterlerinin arasındaki ilişkiler ve yaşadıkları durum komedileri izleyicileri çok etkilemişti.

Uzun süre ekranda kalan bu projenin ardından Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü ikilisi de farklı bir proje için bir araya geldi. Sadece Arkadaşız isimli yeni dizi İtalya’da iki sezon süren Love Snack isimli çok beğenilen komedi dizisinin uyarlaması olacak. 1 Kadın 1 Erkek projesinde evli bir çiftin durum komedisini izlemiştik ve Demet Evgar ile Emre Karayel de çok başarılı performansları ile izleyenleri hem güldürmüş hem de düşündürmüştü.

Demet Evgar ile Emre Karayel partnerliğini hatırlatan Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü'nün yeni dizi işbirliği! 8

Şimdi de benzer bir komedi yapımında Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü ikilisi izleyicileri hem güldürecek hem de düşündürecek bir hikaye ile geliyor. Sadece Arkadaşız dizisinin hikayesinde ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışan iki karakteri izleyeceksiniz.

Daha önce Deniz Can Aktaş ile Cemre Baysel ikilisinin bu projede yer alacaklarına yönelik bilgiler vardı ama başrol ikilisi değişti. Kubilay Aka en son Oğlum isimli Show TV dizisinde başrolde yer aldı. Hazar Ergüçlü ise Alev Alev isimli televizyon dizisinden sonra Saklı isimli dijital dizide başrolde yer almıştı.

İki genç oyuncunun birbirleri ile uyumları da şimdiden merak konusu oldu. Setten gelen ilk poza bakılır ise iyi bir uyum yakaladıklarını görebilirsiniz.

Yıllar önce yayınlanan ve akıllarımızdan çıkmayan 1 Kadın 1 Erkek’ten sonra şimdi de bir başka durum komedisinde bakalım Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü nasıl bir performans ortaya koyacak.

Demet Evgar ile Emre Karayel partnerliğini hatırlatan Kubilay Aka ile Hazar Ergüçlü'nün yeni dizi işbirliği! 9

Yurt dışında büyük bir ilgi ile izlenen “Love Snack”in uyarlaması “Sadece Arkadaşız” dizisinin yönetmenliğini Emre Erdoğdu senaristliğini ise Zeynep Koçak yapacak.

Sevilen ikili dizide ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışacaklar. Ancak görmedikleri gerçek ise en doğru eş adayının birbirleri olduğudur. Dizinin hikayesinde izleyiciler iki karakterin aslında birbirlerine ne kadar uyumlu olduklarını görmüş olacak.

“Sadece Arkadaşız” yakında EXXEN platformunda izleyicilerle buluşacak.