Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir durdu durdu tatilde bombaladı!

Demet Özdemir durdu durdu tatilde bombaladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin popüler genç kadın oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, tv8’de yayınlanan dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in final yapmasının ardından tatile çıktı. Oyuncu, önce bir hafta kadar İstanbul’da kaldı, bir kaç gün önce de sevgilisi Oğuzhan Koç ile tatile çıktığı yaptığı paylaşımlarla anlaşıldı.

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftine, oyuncu Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıran’ın da eşlik ettikleri instagram paylaşımlarından görülmekte.

Birlikte tatil yapan arkadaşlar, eğlenceli anlarını da paylaşıyorlar. Demet Özdemir, dizi devam ederken sıklıkla setten paylaşımlar yapıyor ve hayranlarını da çok mutlu ediyordu.

Sonrasında dizinin final yapmasıyla birlikte Özdemir, çok daha az paylaşım yapmaya başladı. Tatile gitmesiyle birlikte de yeniden takipçilerini coşturan pozlarına devam ediyor.

Oyuncu, bikinili pozlarıyla da hayranlarından beğeni toplamakta. Bu arada Haziran ayında Şükrü Özyıldız ile başrolünde oynayacağı Aşk Taktikleri filmi için tekrar İstanbul’a dönecek oyuncu. Netflix’te yayınlanacak film, romantik komedi türünde.

İşte Demet Özdemir’in instagram’dan arka arkaya yaptığı son paylaşımlar…

Demet Özdemir durdu durdu tatilde bombaladı! 11

Demet Özdemir durdu durdu tatilde bombaladı! 12

Demet Özdemir durdu durdu tatilde bombaladı! 13

Demet Özdemir durdu durdu tatilde bombaladı! 14

Demet Özdemir durdu durdu tatilde bombaladı! 15