Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’e Seda Sayan’dan destek geldi!

Demet Özdemir’e Seda Sayan’dan destek geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay –TV8 ekranında yer alan isimlerin birbirlerine desteklerini sosyal medyada görebilirsiniz. Bu isimlerden birisi de Seda Sayan… Yemekteyiz ile tv8 ekranında yer alan Sayan, Demet Özdemri’e verdiği destekle dikkat çekti.

Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 8. bölümünden fragmanı instagram hesabından paylaştı. Birçok hayranı gibi Seda Sayan da ünlü oyuncuya beğenisini ve sevgisini anlatan emojilerle yanıt verdi. tv8’de yer alan isimlerin zaman zaman sosyal medyada birbirlerine bu şekilde destek verdiği de sıklıkla görülüyor.

Demet Özdemir'e Seda Sayan'dan destek geldi! 7

Özdemir’in hayranları ise yine mükemmel bir bölümün geldiğini belirten yorumlarıyla heyecanlarını aktardı. “Bomba gibi, fişek gibi dünya gündemini sarsmaya hazırlanın fandom” diyerek mesaj veren takipçiler, yine sosyal medyada olay yapmaya hazırlanıyor.

Dizinin her yeni bölümünde 10 binlerce iletinin sosyal medya platformlarından paylaşılması artık normalleşti. Ayrıca sadece ülkemizde değil 4-5 ülkede de dizi dünya gündemine girmeyi başarıyor.

İşte Demet Özdemir’in paylaştığı 8. bölüm fragmanı:

@dogdugunevkaderindir @ibrahimcelikkol41 @tv8 Çarşamba akşamı ????