Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır, yeni dizisi öncesi sağlık önlemlerini sıkı aldı! Bağışıklık için bakın ne yaptı?

Deniz Çakır, yeni dizisi öncesi sağlık önlemlerini sıkı aldı! Bağışıklık için bakın ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Deniz Çakır, uzun bir süredir çok sevdiği Gümüşlük’teydi. Bodrum’un ilçesi olan Gümüşlük, son yıllarda kimi oyuncuların, ünlü isimlerin çok sevdiği ve bütün yazı geçirdiği bir bölge. Deniz Çakır da bir süredir yaz tatillerini Gümüşlük’te geçiren isimlerden.

Oyuncu, Eylül sezonunun gelmesiyle birlikte tatili bitirip İstanbul’a döndü ve yeni dizi hazırlıklarına da başladı. Hatırlanacağı üzere uzun bir süre yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tartışmalı bir şekilde ayrılmıştı. Çakır’ın aniden diziden ayrılışını izleyici hiç kabullenemedi.

Ancak oyuncu daha sonra başka yapımlarda rol almaya başladı. Erkan Petekkaya ile birlikte oynadığı Vurgun dizisi hayli iddialı başlamıştı ancak ömrü kısa sürdü. Deniz Çakır da tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Deniz Çakır, yeni dizisi öncesi sağlık önlemlerini sıkı aldı! Bağışıklık için bakın ne yaptı? 8
Fakat Pandemi süreciyle birlikte tiyatroların da kapanmasıyla oyuncu kendisini ilk bulduğu fırsatta Bodrum’a attı ve bütün yazı orada geçirdi. Şimdi yeni bir dizi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Oyuncunun Şahmeran isimli bir yapımda rol alacağı öğrenilmişti. İrfan Şahin’in patronu olduğu 1441 Productions yapımı olan dizi için bir süre önce Deniz Çakır ile anlaşıldığı şeklinde kulis haberleri sızmıştı.

Yoğun set ortamı ve Coronavirüs nedeniyle önlemini alıp bağışıklığını güçlendirmek isteyen oyuncu, Ozon tedavisi yaptırdı. Deniz Çakır, gittiği merkezden yaptığı paylaşımda da konuyla ilgili detayları aktarıp hem bağışıklığa hem de saç, cilt gibi pek çok konuya iyi geldiğini anlattı.

İşte o paylaşım:

Zor günlerden geçiyoruz herkes kendi bireysel önlemini almalı…Bağışıklık sistemimi güçlendirmek viral hastalıklara karşı direncimi artırmak adına; doktorum Birgül hanımın tavsiyesiyle Ozonterapiye başladım bugün… haftada sadece 15 dk’mı alacak..
O kadar çok faydasını duydum ki bu terapinin.. Metabolizmaya,cilde,saça, hayat enerjisine…Her şeyden önce hayat kalıteni artırıyor…Ozon gazı doğada bilinen en güçlü dezenfektanlardan biri.. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum… Ayrıntıları doktorumun sayfasından bulabilirsiniz… @dr.birgulaltunturk

Deniz Çakır, yeni dizisi öncesi sağlık önlemlerini sıkı aldı! Bağışıklık için bakın ne yaptı? 9