Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisi için geri sayım başladı! Büyük müjdeyi Akın Akınözü verdi…

Hercai dizisi için geri sayım başladı! Büyük müjdeyi Akın Akınözü verdi…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan ve iki sezondur dikkatleri çeken Hercai dizisi, Covid 19 nedeniyle yaşanan Pandemi dönemindeki karantinada çekimleri duran yapımlar arasındaydı. Mart ayından sonra dizinin çekimleri durdu ve yeni sezonu izleyici uzun zamandır bekliyor.

Bu sürede tatil yapan oyuncular bir süre önce dizinin çekildiği Mardin Midyat’ta bir araya geldi. 3. sezon için çekimlere de başlandı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadıkları dizinin takipçileri, yeni sezonu heyecanla beklerken güzel bir müjde geldi.

Eylül sezonunun başlamasıyla birlikte diziler birer birer start veriyor. Bu haftadan başlayarak yavaş yavaş yeni sezonlarıyla dönüyorlar. Hercai dizisinin de yayın tarihi merak konusu. İzleyiciler hasret kaldıkları dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor.

Bu arada dizinin yeni sezonundan ilk tanıtım da bu akşam geldi. 4 Eylül itibariyle ilk tanıtımın yayınlanacağı müjdesini veren kişi de Akın Akınözü oldu.

Oyuncu, instagram sayfasından aşağıdaki fotoğrafı paylaşarak bu akşam atv’de tanıtımı izlemeye çağırdı hayranlarını, takipçilerini…

İşte o paylaşım…

Masallar bazen gerçek olur… #hercai yeni sezon tanıtımımız bu akşam @atvturkiye ana haberde sizlerle????

Hercai dizisi için geri sayım başladı! Büyük müjdeyi Akın Akınözü verdi... 7